Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Szerintem azért a Te szüleidet ne vegyük egy kalap alá egy 15 éves szüleivel, akik vélhetően csak pár évvel idősebbek nálad. Ők szinte biztosan használják a számítógépet, ha nem is önszántukból. Itt nem arról van szó, hogy valami teljesen idegen világtól zárkózik el az édesapja. Nem érdemes szerintem azonnal a szülő reakcióját érthetetlennek minősíteni. Én a "már megint lövöldözöl"-ből, úgy érzem a hangsúly nem a lövöldözésen van, hanem a "már megint"-en. Semmit nem tudunk a szokásairól, hogy tanul, mennyit játszik, milyen viszonya van az apjával, így a megoldást sem tudhatjuk. Ezért próbáltam azt javasolni, hogy több szempontból vizsgálja meg a helyzetét, gondolja át mennyire jogos vagy jogtalan az apja meglátása, és ez alapján próbáljon meg lépni az ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest