Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
fzr600r
üzenetére
elképzelhető, a duna hd adásánál, mikor nem töltik ki a teljes képet (fekete kerettel adnak, amit a pan-scannel ki lehet vágni teljes képernyősre), ott is látni hogy mennyire cafatos a stúdiókép széle (a fektete kereten belül).
Régebben műholdvevőről néztem tunerrel képet és ott láttam ilyeneket, nem valószínű, hogy bármilyen hardver probléma lenne... egyszerűen olyan részét is látod a képnek, amit a tv készülékek képernyőjéről lelóg. Tv néző programokban előfordul, hogy ezt lehet állítani. A Leadtek progijával csak most ismerkedek... van amit én is keresek / hiányolok... (pl még nem találkoztam az analóg adás mutatásával kapcsolatos beállítást, de lehet hogy a driver részen lehet ezt is állítani... nameg az ati hd3650 kártyámmal, ha hardveresen gyorsítom a h264 adást, akkor eltéveszti a felbontást és nem mutat semmit )
-
azbest
félisten
válasz
fzr600r
üzenetére
A másik kártya valószínűleg levágja a kép szélét... a régi pinnacle káryám programjába is lehetett állítani, hogy vágja a széleket. Ha nem vágtam, akkor én is láttam ilyeneket az adások szélén. Ahol túllóg képelem, ott a stúdióban egymásra kevert képek nem fedig egymást teljesen... vágóképeknél van, hogy még a vágás előtt látni a következő jelenetet a kép szélén egy keskeny csíkban. Ez a stúdióban lesz ilyen.
-
fzr600r
csendes tag
válasz
fzr600r
üzenetére
Azt el is felejtettem leírni,hogy nézés és felvétel közben is változik a kép szélén lévő fekete csík szélessége, nem fix méretű hanem össze vissza ugrál a csík mérete igaz nem folyamatosan ugrál és még olyan is van, hogy a fekete csíkba is belóg 1-2 képrészlet. Nézzétek meg a linkeken,hogy mi a véleményetek róla,hogy más is tapasztalt e ilyent, akinek DVR3100 H tipusú tunerja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest