Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRN
tag
válasz
kisdobos
üzenetére
Szia!
Bár én is még csak alig vagyok tulaj, de megkockáztatom, hogy ezért: Intel P4 1.7GHz.
Nekem egy 2,8GHz-es procim van, de egy mpeg2-es render azt is le tudja terhelni vagy 30-40%-al, úgy hogy közben semmit nem futtatok.
Ha nem érkezik az enyémnél használhatóbb válasz, javaslom nézd meg, hogy az alkalmazás processzorhasználatát, és ha túl magas vegyél vissza a beállításokból. (bár nem írtad hogy milyen formátumban, milyen beállítások mellett produkálta)
A kibicnek semmi sem drága!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest