Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#65675776 #9627 üzenetére
Munka kapcsán láttam már pár cég szoftveréből részleteket... hát régebben mindig azt hittem, hogy mi gyengék és butuskák, ámátőrök vagyunk... de amiket némelyik helyen láttunk... hát a csoda hogy működik talán elég jó kifejezés rá. Persze sajnos van, hogy az én kezem alól is gyatrább eredmény jön ki, főleg ha foltozgatni kell valamit. Ez van, amikor gyorsan kell eredmény. A gyorsan / olcsó / jót kombóból nem igaz, hogy kettőt lehet választani, mert a gyors+jó sem mindig megy egyszerre
A tévé kapcsán sajnos sokszor nem a szabvány érvényesül, hanem az elterjedt eszközökhöz való alkalmazkodás. Emlékszem régebben még a tévékhez is toltak ota updatet a mindigtv-n, de lehet már azt is feladták, úgysem szabványos némelyik gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sony WH-1000XM5 bluetooth fejhallgató + extra gél fülpára + garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest