- Steam Deck
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Tilos? Mióta? A support sehol nem írta, hogy ezt kerüljem, ráadásul évek óta így használom problémamentesen. Annyi zavar volt eddig, hogy ha bekapcsoltam az antenna erősítőjét, akkor szemcsésedett az analóg kép, gondolom, a mágnesesség miatt. Egyébként nem közösítve van (elosztóval), hanem bemegy a kábel az antennába, az adja tovább a jeleket, nem csupán sima egybevezetéssel, mert közben van a nyák és az antenna rendszere. Ettől persze még lehet, hogy tényleg csak egybe vezeti őket.
Martin Eden: Kösz. Azt tudom, hogy változtattak, csak felkészületlenül ért a 3 digitális adás kilövése.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged