Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
balagedebr
üzenetére
2-3 ezerért kis szerencsével már találni olcsó kínai vackokat, született már ezekről logout cikk. Aprón is szétnézhetsz, de ha pesti vagy, én is adhatok egy marékkal

Boltból szerintem a legtöbb olcsóbb is megteszi. PVR2 viszont felejtős, elég sok probléma van vele, de szerencsére számtalan szoftver közül lehet választani.
15k-ért már kártyaolvasós Alcort is kapni, legalább is a múltkori cikk szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Filmvilág
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest