Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Semmi extra nem volt, amint írtam már, ezt az ASACPI.sys file-t hiányolta a gép, amikor az eszközkezelőben rákattintottam driver frissítésre a felkiáltójeles ismeretlen hardverre.
rákerestem a gugliban erre, letöltöttem és megismételtem a frissítést.Azóta működik, az már más tészta, hogy most van kettő kérdőjeles dolog az egyéb eszközökben, azokról semmi infóm nincs.
Amúgy az eszközkezelőben nem látom a tunert sem a teljes listában, sem az imaging eszközökben!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest