Hirdetés
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Expert-tel Vista x64 alatt soha sem tapasztaltam a nevezett problémát (W7 x64 alatt meg csak annyira üzemeltem be a tunert, hogy megnézzem van-e működőképes drivere, szóval nem néztem). PxDVR3200 H-val viszont mind Vista, mind W7 x64 alatt jelentkezett.
Nem került még olyan PVR2 verzió a szélesebb nyilvánosság elé, amit ki ne próbáltam volna (plusz pár olyan verziót is, ami nem került ki egyáltalán public-ba). Egyik esetben sem tapasztaltam ilyesmit.
-
azbest
félisten
mondjuk lehet mégis driver bug, mert többféle progival is eszi a procit

csak azt nem értem, hogy ha 4GB alatti címen van mind a három eszköz, ami a tunert jelenti (ts, audio és tuner) akkor miért van problémája a 64bites címzéssel. Ráadásul volt már példa hogy nem terhelte, többszöri próbálgatással ki lehetett hozni a normális működést is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Anycubic Live View Kamera, Kobra 3/Kobra 3 V2/Kobra 3 Max
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi