- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#65675776 #5752 üzenetére
Persze összevan és az a fura, h eddig nem volt vele semmi gond, felraktam a hangkari driverét és a cd-n lévő drivert amit a tuner kártyához kaptam és minden működött, most meg egyszerűen nincs hang. Állítást arra értettem, hogy a PVR2-n belül, hogy honnan jöjjön a hang, most Line in-ra van rakva, de úgy sem jó.
Lol most néztem meg és a beltériből félig kilógott a scart kábel...ezért nem volt hang, de most már megvan köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Ingatlanos topic!
- Facebook és Messenger
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest