-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Természetesen (egyenlőre) amint láthatjuk nem az
Átállítottam a fraps.exe futását XP SP3 kompatibilis üzemmódra, így már újra zavartalanul eggyütt tudnak működni 
Azért futtatom, mert szeretem tudni, hogy az állandóan változó, épen aktuális beállítások mellett hogyan teljesít a gépem kedvenc a játékaim futtatása közben.
Egyébként a szoftveres felvételhez én az alábbi maxibeállításokat használom:
Ez nálam sokkal jobb minőséget ad mint a hasonlóan maxizott hardveres beállítás. A gépem bírja, a felvételeket pedig általában csak megnézem és egyből letörlöm, úgyhogy a hely sem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Átállítottam a fraps.exe futását XP SP3 kompatibilis üzemmódra, így már újra zavartalanul eggyütt tudnak működni