Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daffni2

addikt

válasz katt777 #5022 üzenetére

Nekem semmilyen problémám nem volt Win7 x64 alatt sem a 3200 sem a 3100 kártyával.

Vista x64 driverrel megy.
    PVR2 is fent van természetesen.

A 3200-ast csak azért cseréltem le mert kellett a helye a 4890-es VGA :C hűtőjének.

törölt tag

válasz katt777 #5022 üzenetére

A driver továbbra sem telepít semmiféle codec-et. A PVR2 viszont igen. Azok az SDK-k az ArcSoft komponensekhez tartoznak, szóval max az ArcSoft-ot lehet miatta baszogatni.

És a TV2000XP-n van hw encoder? Emellett ugye a BT878A-hoz nincs hivatalos x64 driver és nem is lesz. Max btwincap, az meg vagy működik, vagy nem. Többnyire nem.

A Vista és W7 driverek alig térnek el egymástól, sőt, a Leadtek és egyéb gyártók driverei alapvetően unified jellegűek, tehát adott architektúrát támogatnak (az x86-ok XP, Vista és W7 x86-ot, míg az x64-ek szintén mind a három OS-t).

Hogyan legyen W7 driver ha a W7 maga még meg sem jelent retail forgalomban? Addig nem várhatod ezeket. Egyébként meg a W7 a WinUpdate-ről letölti a legfrissebb drivert a kártyához, ami pont az, ami nálad is fent van. Egy ismert problémája van a kártyának: időnként induláskor a PVR2 40-60% közötti prociidőt foglal, éa a hang ilyenkor szaggat. Ez valószínűleg egyébként PVR2 bug.

Emlékezetem szerint nem volt, bár első dolgaim között van a driverek és PVR2 telepítése. MPEG2 nézésre meg már nagyon rég óta nem a WMP-t használom, szóval annyira nem is zavar.

Új hozzászólás Aktív témák