Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Akkor most döntsétek el, mert egyikőtök azt mondja, hogy nem működik, másikótok meg azt, hogy igen.
Elhiszem egyébként én minden gond nélkül, hogy hibás vagyok, csak akkor valaki világosítson fel, hogy milyen hibát lehet abban elkövetni, hogy nyomok 5 next-et a leadtek telepítőben, és vmc nem működik?
Mellesleg vmc oldalán csak annyit írnak, hogy vista certified matricát keressek a tv tunerem amit veszek, ezen az is van, és mce support is.
Egyébként 64bites vistán működik neked is minden? Mert kezdek biztos lenni benne, hogy ez a nyomorék installer szarul telepíti a codecet.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- iPhone topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest