Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Nem, nem vagyok benne biztos. Ha szépen megkérlek, ki tudnád próbálni/próbáltatni? AMúgy az eredetin is elég nagyok a lyukak, lehetséges, hogy enged annyit a dolog. Persze ehhez az kell, hogy maga a felfogatás ugyanoda essen.
Teljesen tanácstalan vagyok.
szerk: nem, minél tovább nézem, annál biztosabb vagyok, hogy nem jó. A két tuneres csatlakozó felcserélésének hála a lyukak mérete tuti nem fog stimmelni. Gondolom külön nem lehet ilyent venni, max csináltatni tudnék. Ezek után nem értem, miért LP a kártya, ha nem lehet ilyen házba tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest