Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Rosszul fogalmaztam, jelen esetben túláram-védelemről van szó. (Nem túlfesz.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most lemértem, NEM szed össze kóbor feszültséget az antenna. (Úgy mértem, hogy a multiméter egyik pólusát a "földhöz" tettem, a másik érintkezőt pedig magához az antennához... Összesen 1 V-ot mértem rajta... Az lószar.)
Ötlet?

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most megnéztem az előző kártya és a mostani gyártási számát, igazából csak 12 az eltérés a két szériaszám között (konkrétan L7120025984, illetve L7120025996),
olyan esetleg elképzelhető, hogy szar szériát sikerült piacra dobni?
Vagy tényleg csak magamnál keressem a hibát?Igaz, elsőre jól működött... de nem elképzelhető, hogy ebben a szériában esetleg rosszul veszi fel az áramot? Csak emiatt kapcsolhat le a táp, hogy túl nagy az áramfelvétel...

Igazából ezek után annak örülhetek, hogy nem ment tönkre az alaplap. (Valószínűleg egy szar Codegen táppal nem mondhatnám el ezt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest