Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem tudok szar sorozatról. Viszont szar alaplapról, tápról igen. Lapom nekem is van hasonló, de szerencsére az csak nem ismert fel minden tunert, amíg be nem melegedett. Amint lehetett kidobtam.
Hol vásárolod ezeket a kártyákat? Nem lehet, hogy ők is selejtben utaznak?
Az szinte kizárt, hogy zsinórban rossz terméket kapnál. Igen valószínű, hogy a gépedben valami nagyon nincs rendben.Egyébként fölöslegesen ne akarj másokkal új tunert vetetni, amíg nem biztos, hogy a meglévővel egy funkció nem használható.
Xaels:
Próbáld meg mindkét eszközön beállítani a megfelelő képnormát, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest