Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Igazad van, most át is mentem megnézni lakótársamhoz, ott is jelentkezik a csík, csak mivel nem síkképcsöves a tv-je így nem nagyon tünik fel rajta.
Képnek MGEP2-t használok, audiónak pedig Mpeg-1 Audio Layer-II-t 44.100 khz-en, sztereó 384 kb/s-ben.
Effektek tudtommal nincsennek, a driveren kívűl az összes Realtekes fost kikapcsoltam.
Néztem az oldalad, nagyon jól sikerült.
Szerk.: daa-raa: akkor lehet, hogy a túl magas minőségi beállítás miatt lett olyan gáz...
Mindjárt megnézem hogy a reteknek van-e másik line-inje, vagy még mit tudok bűvészkedni vele, ha semmit valszeg. megy vissza a Live! és a 32 bites xp.
Tényleg ti milyen codecet használtok felvételhez? Ill. mivel lehet a legjobb minőségre hajtani (van pár műsor amit fel akarok venni és megvagdosni a reklámoktól, stb, itt gondolom egyértelműen az mpeg2 a nyerő)?
Viszont ha csak általánosan visszanézésre? Akkor ha már alapból tömörítve, akkor mi lehet a leginkább nyerő?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Filmvilág
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő