Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Amikor először üzembe helyeztem Leadtek tunert, elolvastam a doksit, mert kerestem a funkciót. Érted, egy normális felhasználó az első 5 percben már hiányolja a képarány-állítás, billentyűzetről elérhetőségét, mert a menüben ugye nem írja (most már ott van, de akkor nem volt, ha jól emlékszem), persze pl. a LiveUpdate és Skin Selection az baromi fontos, hogy billentyűzetről elérhető legyen, percenként csinálja az ember őket.
A leírásban a mai napig nincsen benne, mint hot-key.
Visszatérve, arra gondoltam, hogy biztos rajtam kívül is volt már egy normális ember, ha már a fejlesztők között nem akadt, aki érdemben használja is a tunert és kért ilyen funkciót, így talán tudja valahogyan a program, csak nem volt még kedvük publikálni (menüben jelezni, és beletenni a dokumentációba). Úgyhogy végignyomkodtam a gombokat, és lám, ott a kis hamis.
Egyébként milyen beteg elmével készítették a távirányítót, hogy a mai napig hiányzik róla ez a funkció (nem csak ez, de ez a legbosszantóbb)?
Mondjuk teljes képernyőn nálam csak egyszer működik.
Olyankor "F", és úgy "P", majd vissza "F". Teljesen felhasználóbarát, kb. mint a Win8 felülete.
-
Mbazsika
tag
Sajnos vagy én nem tudom kezelni a keresőt vagy kissé kehes, mert nem ad találatot az xmbc-re.
Elvileg van egy live tv, pvr funkciója, de nem igazán értem, hogy kellene összeszögezni. -
katt777
félisten
A .48-as is alapból rossz volt, hiába irtottam ki a .46-os maradványait, csak friss rendszerrel működött jól. Most viszont nincs nagyon miért újratennem a rendszert, ha meg rendszermentést rakok vissza, úgyis rajta lesz a .48.
qwertly: Win reinst? Csak mert amúgy semmi baja a drivernek és a programnak sem (már az ismerteket leszámítva).
-
-
katt777
félisten
Vevő vagyok minden külsős (USB-s) tippre (nem is feltétlenül Leadtek-re, bár a hülyeségeit már viszonylag megszoktam), de a bemenetek nem akarnának, és HD-s tunerről lenne szó. PxDVR3200H van, de irritáló, hogy a legtöbb lapban nem tudom/tudnám használni, mert a gyártók többségének nincs annyi esze, hogy ne a VGA alá tegye a PCI-EX1 slotot, ha csak 1 van a lapon. FM2-es lapokat nézegetek, és ez jellemző. PCI-EX16/4 slotba meg nem nagyon akarom tenni, mert nem tudom, miféle galibákat okozna, még ha a lap nem is váltana át 8+8 üzemmódba, A mostani gépembe is azért voltam kénytelen ezt a szar VGA-t beszerezni (ráadásul drágán), mert egyszerűen nem volt más 1 slotos a piacon, és akkor még mindig egymás mellett van 2 forró pont.
-
havri1
félisten
Basszus, tényleg a mappa volt a ludas

Mivel a mappa egy másik hdd-n van, amire az xpt telepítettem, így a w8 felismeri, hogy az is rendszer partíció, és csak rendszergazdaként írható. A program meg nem volt engedélyezve
Köszi!Szerk.: Mondjuk valami nem kerek, mert most beg befagyott, és el sem indul..ha nagy nehezen elindul, úgy szaggat az adás..ah, w8 alól nem megy ez vmiért

-
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ töbször újra raktam a drivert és a szoftver is mert asrock z77 pro4 alaplapom miatt nem mindig ismerte fel a tv kártyát de frissítettem a biost és másik slotba tettem a kártyát,azóta felismeri.Csak ezek a bugok vannak a programban.De akkor marad ez. -
hemo
tag
akkor szerinted megy a pci ex16-ban akkor is ha asus?
tényleg még egy szakmai kérdés, néztem a bemenet kiosztását, van rca audio és jack audio.. a jack mire jó?
nekem pvr3000-em van és akart a barátnőm videóról másolni és nem szól az egyik oldala, video jó, kábel jó, kis kábel is.. addig dugdosta szerintem amit elcseszte egyik hangbemenetét.. jackról is menne bele hang? -
-
vfo7
senior tag
Mondd, kedves bzoley, mi az oka annak, hogy a Leadtek ennyire kihátrált a tunerkártya-bizniszből? Egyelőre csak az analóg TV járja a végét, a digitális igencsak feljövőben van. Számomra logikus volna, ha set top box helyett pl. egy kártya-slotos tunerkártyát kéne csak betolni az amúgy nem túl drága digitális médialejátszóba, vagy egy multimédia-gépbe, eggyel csökkentve a dobozok számát a TV körül.
Vagy ez csak költői kérdés és a marketing-"szakemberek" megint kitalálták a tutit?
-
alain72
csendes tag
8 GB kevés??? ASRock Z77 Extrem4, Intel Core i5 3450, OCZ SSD Vertex4 128Gb, 2x4GB Geil Evo Corsa 17000/2133 DDR3 Kit, Asus GTX 550 Ti
Eddig ezzel a konfiggal olyan problémám, hogy "kevés" lett volna semmilyen alkalmazással vagy programmal sem volt.
Szerintem legalább 5 éve, hogy 1 milliószor gyengébb XP-s gépemen gond nélkül használtam.
Nem értem ... akkor most dobjam el és vegyek új kártyát?
-
2007ath
aktív tag
"A PxDVR3200H alternatíva lehet egy darabig, de az analóg oldalt nézve, már-már akadhat jobb vétel is"
Szia! Érdekelne a véleményed, hogy Win 7 x64 -re, analóg kábeles adások vételéhez jelenleg mi a best buy? Az USB-s megoldások minőségben képesek-e biztosítani a kártyás (PCI, PCIe) színvonalat?
-
tkesy
őstag
Köszi a segítséget...
a WU nem ismerte fel, de a digitális aláírás ellenőrzésének kikapcsolása után, 2 kékhalál árán, sikerült feltelepíteni...Esetleg azt még megtudnád mondani, hogy upc-s előfizetés esetén van-e valami beállításbeli trükk, mert nézhetetlen az a pár csatorna, amit megtalál...
Ahogy néztem (ismerős lakása) a upc-nek van egy beltéri egysége az egyik szobában egy tv-vel, a másikban (ahol a gép isvan) pedig a modem található, de a modem előtt egy elosztó van, és az egyik ága egy szűrővel megy a tv tunerrel rendelkező monitorba. Ahol, hát nem a legszebb a kép, de bőven a nézhető kategóriában van... ellenben, ha ezt az ágat a gépben lévő tunerhez csatalkoztatom, akkor,- mint fentebb említettem,- nézhetetlen lesz a kép minősége... -
Kakumix
senior tag
Köszi, kutyasétáltatás közben nem tudtam utána nézni. A PVR a nevében zavart kicsit, de azt hittem rosszul emlékszem. Az biztos, hogy volt at Expert előtt is egy kártyám, talán csak sima TV2000? Viszont a lényeg, hogy nem lesz jobb az XP Expert 64biten. Pár napja hirdetek egyet 1500 forintért, de még érdeklődő sem volt. Persze lehet nem kellett volna beleírnom a hirdetésbe, hogy 64bites win alatt problémás. Kíváncsi vagyok, ha felteszem még a PxDVR3200H-t és a DTV Dongle Gold-ot, melyikre lesz egyáltalán érdeklődés.
-
adamboro
csendes tag
Köszi a gyors választ.
Hol kell kiválasztani hangeszköznek a tunert? akkor az alaplapi hangkártyát meg tiltsam le?, vagy hogy?Az az igazság, hogy nem én raktam össze a gépet, 4 egymás mellett lévő tüskére lett rátéve, de most nemtudom melyikre, mert nemvagyok annak a gépnek a közelében.
-
szumo
senior tag
Megnézegettem, vannak szép árak

Köszönöm a segítségedet.Egy másik problémába is belefutottam.
Az RCconfig-ot hosszú hónapokon keresztül használtam, és nagyon jól ment.
A KM-player nevű progi billentyűzet parancsait beállítottam. Semmi extra jobbra, balra, fel, le nyilak és pageup, pagedown gombok.
De egy ideje nem reagál a beállításra a lejátszó hiába az az aktív ablak.Szerintetek mi változhatott meg? Vagy mitől nem mehet a control?
Szerk.: A tunert hibátlanul irányítja.
-
-
törölt tag
Nyilván nálam sem lenne gond, ha nem STB-ről jönne a jel és nem CVBS-en. Sőt igazából nem is kellene, hogy keresgéljen ez, elég lenne csak megadni neki, hogy CVBS-aztán kész.
De itt ugye három lehetőség van a TV forrás számára.
1. Antenna - ezen nem talál semmit
2. Műhold - ezen megtalálja a jelet van hang és kép, de dekóder infra jelet keres
3. Kábel - ezen sem talál semmit. -
törölt tag
Pedig most oldottam meg
Ja hát a Windows 8 topicban vannak apróságok, mint például Modern UI-s IE nem javítja ki a hibás szavakat nálam, tök mindegy neki, hogy baj vagy baly 
Szerk: szóval az elöző hozzászólásból ki is veszem a majdnem fél éves képet.
A helyesírásos probléma szempontjából tök mindegy, hogy most álltam át vagy 1 félévmúlva, mert ha nem mükszik, akkor nem mükszik. Egyéb eredetű problémiám meg a driverrekkel voltak, illetve a tekintélyes mennyiségű hardverrel. Azzal tényleg várni kellett volna még mindegiykből lesz kiforrott driver, de az ahogy a dolgok most haladnak még félév múlva sem biztos.
Az is igaz, hogy most belassult a 8 -as mióta feltettem a drivert és ezt le is írtam, mert így van. Addig pillanatok alatt bejelentkeztett. Viszont legalább működik a cucc.
Vagy itt van ez a Media Center, ezzel már a 7-es idején, de még a Vista idején is gond volt, mert nem volt képes túllépni a távirányítón... és most sem képes.
-
bpityusz
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam átírni a registry-t. Ha váltogattam analóg és digitális között, akkor magától átírta 6-ra. Ha nem váltottam bemenete, akkor maradt 4-en. Viszont a jelerősség a 2 bemenet között kb. kétszeres. Ezért félek, hoy esetleg nincs olyan jelminőség, amit megfoghatna. Amit még észrevettem, hogy a tv2000xp ex-hez képesti bemenetváltásoknál lassabb, s ha digitálisra váltok, akkor a képernyő nem változik, olyan, mintha fagyna. A keresés egyébként Hungary/Anywhere és Lassú (Nagy érzékenység) állásban van. Próbáltam konkrétan frekvenciát is beírni, arra azt mondta, ott nincs csatorna. Lehet, hogy mégiscsak driver gond az akadozó váltás miatt?
-
Zotya84
őstag
-
vfo7
senior tag
A csúszás nem lejátszáskor keletkezik, hanem fölvételkor és felvétel közben hallható is. Nem csúszik a felvétel, hanem a hang érezhetően gyorsabb, mint az eredeti, miközben a kép felvétele/lejátszása normális tempóban történik. Hab a tortán, hogy ez csak és kizárólag akkor jelentkezik, ha elindítom a felvételt CVBS-ről. Ha csak nézem/hallgatom az anyagot, minden teljesen rendben van.
Lejátszáskor pontosan ugyanolyan a hang, mint amilyen a felvétel közbeni együtthallgatáskor volt, tehát gyorsabb pl. a kommentátorszöveg, mint az eredeti.
Mindez TV-felvétel esetén nem jelentkezik, ott minden teljesen normális.
Ki fogom próbálni egy másik táppal is, aztán beszámolok.

-
vfo7
senior tag
Szia, megoldódott a sípolás-probléma CVBS-módban. Nem a kártya a hibás, hanem a táp. Amikor ugyanis az alaplapi tápcsatlakozó +3,3 V-os ága és a test közé betettem egy 4700 uFos elkót a csati felőli végen, egycsapásra eltűnt. Jelentkezett viszont más: Ha úgy veszek föl CVBS üzemmódban, hogy bekapcsolom a hardveres előnézetet, akkor a felvételen a hang hallhatóan enyhén gyorsabb lesz, mint az eredeti. Ha kikapcsolom, nincs ilyen, viszont a hang néhol serceg. Mindez hardveres MPEG-2 módban, némi módosítással, mert maximum bitrátát állítottam be VBR-el.
Van valami 5leted, hogy ez mi lehet?
-
vfo7
senior tag
Ha CVBS-re váltok és nincs rádugva semmi, nagyon sípol, ha a kártyára rádugom a VHS hangkimenetét, csökken a sípolás, de a VHS által lejátszott halkabb filmrészleteknél hallható lesz. Ha rövidre zárom az audiobemenetet, lényegében megszűnik a sípolás. Valójában nem is sípolás, hanem egy kb. 800 hertz körüli tartományú zaj, mely sípoláshoz hasonlít. Tipikusan olyan jellegű (hangmérnök is voltam ugyanis), mint amikor egy nyitott bemenetet valamilyen nagyfrekis jel megszór.
Ha TV üzemmódokban használom, hibátlanul műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A leírásban a mai napig nincsen benne, mint hot-key.

). Ebből lesz az, amit az előbb írtam. Neked ez milyen driver/PVR2 kombóval működik így?

Köszi!
A driver talán nem lesz probléma, mivel XP 32 bitre kéne.
sima külső tunert már nem nagyon kapok, max a 27" marad monitornak