Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
bzoley
veterán
A PVR2 VMR/VMR9 módban van?
Van már frissebb a beta5-nél. Ez a háromszög helyi ''érdekesség'' lehet, más még nem panaszkodott rá.
''...de 64bit alatt pláne nincs hozzá megfelelő cucc...''
Driver, és PVR2 is van, és el is kell indulnia.
Kicsit változik a délutáni programom. A srácnak késik(sett) a repülője, így az öt órai teázás is későbbre csúszik, vagy másik napra tolódik. -
Shono
aktív tag
ahogy én látom pvr2000 vs 3000
Amíg föl nem raktam a beta5 patch-et a PVR2-re, már majdnem visszasírtam a pvr2000-et. Azután meg úgy érzem, tényleg kicsit szebb a képe a pvr3000-nek, de alig lehet észrevenni. Ami viszont érdekes:
tv
a pvr2000 mind szoftveres, mind hardveresen kiválóan működött nálam, míg a pvr3000 szoftveresen(nincs pipa a ''hardveres előnézet''-nél) mondhatnám hibás. A kép jobb felső sarkában van egy 3szög (mintha levágnám a monitorból) ami nem frissít csak kb 0.2 FPS-el, a kép többi része jó. A 3szög méretéről, hát kb a kép 1/4-e.
Valaki esetleg látott már ilyet? Gondolom a nem eljesen megfelelő progi miatt van, de ha mégsem szeretném tudi hol rontottam el és mit.
felvétel
pvr2000 kiváló, nem volt vele semmi gondom, semilyen téren.
pvr3000 a szoftveres felvételt nem tudtam kipróbálni mivel rossz a kép(lásd fenn). A hardveres kiváló, bár még tapasztalgatom mit hova kell állítgatni ebbe a 3DYC vagy miben.
Viszont a pvr2000 hardveres felvételt bármivel le tudtam játszani, a pvr3000-ét csak és kizárólag a media player-rel sikerült (bsplayer fan vagyok, ezért boszant)
Nagyon hiányzik a teletex!!!
hogy minden tiszta legyen, nekem ez van fönn:
-xp sp2 + a tv-s javítás (a tv-s javítás nélkül is ment nekem, de biztos ami biztos)
-pvr2 2.0.2.16 beta5 (tulajdonképpen csak ezzel működik normálisan)
-a 17-es végű driver (legfrissebb asszem)
-codekek: indeo5.11, mp7+, mp10, divx6.5(most láttam, hogy van 6.6), xvid1.1.2, real
alternatív 1.52, quicktime alternatív 1.80, OpenAL (legújabb), ac3 filter 1.11
(no codec packs)
mellesleg: free-codecs.com
Szóval ha valaki mást tapasztalt, esetleg látja mit hol rontottam el pls. szóljon. thx
Csak a 64bit support miatt váltottam pvr3000, de 64bit alatt pláne nincs hozzá megfelelő cucc, szóval pillanatnyilag nem volt teljesen helyes a lépés, de remélem az idő és az újabb progik megoldják. Pl. Vista64 alatt is kipróbáltam volna, de a pvr2 el sem indul vista alatt, más meg nincs.
uhh... ez jó hosszú lett... végig fogja olvasni valaki? -
hati
addikt
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #91 üzenetére
Csak azért dobtam be, mertvalami csoda folytán emlékeztem, hogy érdekelt,
és épp ilyen dolgokat nézegettem(2007-es roadmap, az új kártyák speckói), és megláttam.
De mintha régabban azt is láttam volna, amit te írsz.
Ja, amúgy már kivettem a kártyát még néhány nappal ezelőtt, mikor Shonoval elcseréltem a PVR2000-rére
Mintha egy Phillips chipes kártyát is látnék az újak között
Vagy csak ez tudna megbírkózni két tunerrel?
A számokat nem tudom leolvasni, majd meegpróbálom összehasonlítani egy táblázat számaival.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az a jó az egészben, hogy a NEC és a Conexant spec-ben később megtaláltam. A CX23416 blokkdiagramján ott van, hogy 64-Mbit SDRAM, ami ugye 8MB, A NEC esetén pedig 16-MBit SDRAM, ami meg 2MB. Gondolom ez a maximum, az igazi megoldást a chipeken levő kód adná, de most lusta vagyok kivenni a kártyát a gépből. (Meg ne tedd, majd összeszedem magam!
)
Egyébként ezt mondja a Te forrásod is, csak ott a szervezés is részletezve van. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Kíváncsi lennék a két A/V chip mennyi RAM-mal gazdálkodik. Lehet berakja az ember egy 4MB-os Virge DX mellé, és több RAM lesz a tuneren.
Nem tudom, mond-e neked valamit:
5.SDRAM
2Mx32 SDRAM-7 or faster for Hardware MPEG Encoder
1Mx16 SDRAM-7 or faster for 3D Y/C Video processing IC -
Shono
aktív tag
a 15ös pvr2-t én is kipróbáltam, hát nem jött be. beta5 patch rulez
-
bzoley
veterán
daa-raa:
Ha erre jársz, vess egy pillantást a changelog 15-ös pontjára.
Gyorsak voltunk?
Persze ez a verzió még várat magára egy kicsit
Mod: amúgy ebből a topic-ból ne nagyon downgrade-eljen senki a 20215-ösre, vagy utána rakja vissza a patch-et. Kipróbáltam, nem jó.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Mondom, hogy nagy a kavarodás
Ez most jött:
Version: 2.0.2.16
What's New:
Ivan:
1. Update : Channel logos for Germany.
2. Update : Update new audio encoder.
3. Update : Language for Japanese.
4. Fixed : UI broke in Vista 32.
5. Fixed : In some platform, when user terminate PVR2 , windows will show error message.
6. Fixed : For LR6652 in x64.In x64 the setting of TV source will miss at start .
7. Fixed : For Hybird cards , if user only have one hybird cards , then execute twice PVR2 which maybe crash.(MVP)
8. Fixed : For LR6F23 and LR6F24, in Hardware preview mode,after change channel audio sample will be set to 48K.
9. Fixed : For LR6630, in Hardware preview mode,after change channel audio sample will be set to 48K.
10. Fixed : If there have no default device of audio playback devices or record devices.PVR2 will crash at start in Vista.
11. Fixed : For C-Media audio device,PVR2 will crash at start in Vista.(C-Media driver don't support Vista)
12. Fixed : UI broke in Vista 64.
13. Fixed : LR6681 video shakes when capture VCD.
14. Fixed : LR6681 in Timeshifting mode , slowly to change channel.
15. Fixed : If user leave frameless mode , user can't change channel by press numbers.
16. Support : 3D Y/C control.
17. Support : Quick scan and quick change channel for LR6611 and LR6613.
18. Support : Quick scan and quick change channel for LR6620 and LR6621.
19. Support : 3D NR control.
20. Support : LR6026.
21. Support : LR6681.
22. Support : LR6690.
23. Support : Support closed caption (cc) in Vista.
2 May,2007
Ivan
--------------------------------------------------------------------------------
Version: 2.0.2.15
What's New:
Ivan:
1. Fixed : Timeshifting will crash,if user use remote controller to excute timeshifting.
2. Fixed : If use basicaudio to controll sound volume for TV card, to excute record or timeshifting sound volume will be reset.
3. Fixed : If user chang settings for video device and audio device at the same time, the setting for audio device will fail.
4. Fixed : Use LR6635 to excute Hardware record, after recording will cause that the color of the video loses the true quality.
5. Fixed : Default TV audio standard for multi system countries.To fixed ''no sound from TV card''.
6. Support : LR6635 support quick switch channel for dual systerm countries.
7. Support : LR6635 support quick switch TV audio standard.
8. Support : PVR2 support LR6026 for XP.
9. Support : PVR2 support LR6F23 and LR6F24.
12 March,2007
Ivan
Ezután a verziószám nézegetése fakultatív
De lehet, hogy holnap újabb verzió lesz kinn. -
bzoley
veterán
Semmi infó, sőt még belenézni sem tudok, mert eddig kétszer töltöttem le hibásan.
Shononak már kipanaszkodtam magam.
Dátum alapján egy hónappal korábbi, mint a 16bet5, de nem tudom lehet-e adni a dátumra. Majd ha belelátok kiderül.
Ez megvan már egy hónapja nálam, már nem is tudom, melyik (igazi)verzióhoz tartozik, mert össze-vissza számozgatnak.
Release note :
Version 2.0.2.15
1. Fixed : Timeshifting will crash,if user use remote controller to excute timeshifting in Vista.
2. Fixed : If use basicaudio to controll sound volume for TV card, to excute record or timeshifting sound volume will be reset.
3. Fixed : If user chang settings for video device and audio device at the same time, the setting for audio device will fail.
4. Fixed : Use LR6635 to excute Hardware record, after recording will cause that the color of the video loses the true quality.
5. Fixed : Default TV audio standard for multi system countries.To fixed ''no sound from TV card''.
10. Support : LR6635 Support shift video by press ''Ctrl + <-'' and ''Ctrl + ->''
12 March,2007(ez adátum van a telepítő fájljaiban is)
Ivan
A 16beta5 meg Április 9.
[Szerkesztve] -
Shono
aktív tag
Kinek milyen meleg ez a kártya? én pl nem tudom megfogni rajta a hűtőt mert az fájna. Biztos jó ez így? Mondjuk vista alatt néztem, ott meg nem volt igazáz tuti a driver, bármennyire is írták hogy az.
-
szeva000
addikt
válasz
#65675776 #76 üzenetére
ez fura,ilyet én sem tapaszaltam,sőőt még inkább picit több kontrasztot adtam.Én is valami vga beállításra tippelek.
Jaaa.a készenlét megoldódottA fő ludas a bios vóót,méghozzá a ventifigyelés miatt nem indult el valamiért.Egyszer állítottam rajta,aztán jó lett.csodálatos módon utána visszaállítottam az egészet a régi állapotba és azóta is megy rendesen a készenlét
-
bzoley
veterán
-
törölt tag
Addig OK, hogy élesebb és élénkebb, teltebb a kép. Nekem viszont kicsit erősnek tűnik a fehér. Mintha a gamma lenne rosszul beállítva a driverben (ha lehet ott állítani). Ha teljesen lehúzom a fényerőt akkor is látni a világosabb részeket. Ami érdekes, hogy a kontraszt teljes lehúzásakor viszont teljesen fekete lesz a kép, aminek viszont nem szabadna megtörténnie.
Minden alapon így néz ki:
[link]
Lehúzva a fénysűrűséget 0-ra szintén megmarad a dolog.
[link]
Gyors mozgásoknál nálam mindenképpen jelentkezik interlace. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #74 üzenetére
Nem tudom, nekem néha az állam esett le néhány képkockánál, főleg olyanoknál, ahol víz, erdő látható. Simán csak szebbnek, teltebbnek láttam.
Ez még a szűrő nélküli képek egyike[link], de a ''maszatos'' kép ellenére élénkebbnek tűnnek színek. Vajon számít valamit a Vista?
A szűrők állítgatásába már az elején belebonyolódtam, és mind kikapcsoltam, csak az alsó csúszkák maradtak maxon, vagy félúton. Néha még a másik panelen is toltam egy kis élesítést -
szeva000
addikt
teletextről még semmi hír??
-
szeva000
addikt
Háát úgynéz ki,most a raidet megszüntetve tényleg jó lett minden.XPalatt tuti.Vista alatt most lett 1-2 érdekes dolog valamiért ami eddig nem volt soha.A készenlét itt is működik elvégre,csak a rádión a hang elmegy.Pontosabban be se jön csak úgy,hogy a beállításoknál mindig újra kiválasztom a régebbi beállításokat és néha a tv-n is eltűnik bekapcsolásnál a hang.Na ilyenkor már csa az uninstall segít
-
Shono
aktív tag
Nekem jelenleg egy pvr2000 van, és most szeretném cserélni egy pvr3000, mert a 2000-es nem támogatja a 64-bites oprendszert.
Kérdésem az lenne: Van olyan jó a 3000-es mint a 2000-es?
mert a 2000-es nagyon bevált nekem!!!
Ha netán valakit érdekelne csere( ráfizetek)
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #63 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy rosszul csináltam valamit, de nem tudom reprodukálni.
nyomtam jobbgomb - keretmentes mód off - majd nyilak fel-le -> működik
nyomtam jobbgomb - keretmentes mód on - majd nyilak fel le -> működik
Ugyanez Ctrl+F5 -> működik
mod: most XP-n PVR2 2.0.2.16(beta5)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ez mondjuk egy tök más jellegű probléma, nem is ma figyeltem meg, gyakorlatilag végigkíséri a DTV/PVR2 vonalat a kezdetektől fogva és tunerfüggetlen: ha visszavátok Keretmentes módról, akkor nem tudom váltani a csatornákat billentyűzetről, csak ha belekattintok a megjelenítőablakba.
Viszont én szerencsére nem kell, hogy Forceware-t használjak, már a chipsetdriver-től is hánynom kell. -
szeva000
addikt
na ez legalább jó hír
eygébként még az éjjel eszembe jutott 1valami,bár elvileg ennek sem lenne szabad beleszólnia.Helyhiány miatt a SATA1-2 helyett a 3-4-es csatlakozón csináltam meg a raidet és mintha azóta lenne ilyen
ezt még kipróbálom,ha nem,akkor jönnek szét a vinyók -
-
törölt tag
Az is nF4-es lap, szóval egykutya. Az nV lemezalrendszerei kezdetektől fogva szarok, nem kell meglepődni az ilyesmin. Egyébként otthonra nem sok értelme van a RAID-nek.
A tuner viszont az Experthez hasonlóan képes a rádiójelet leválasztani a TV-antenna bemenetről, szóval elég egy kábel elosztó nélkül. -
szeva000
addikt
Na most értem haza.Kipróbáltam egy MSI K8N SLI-s lapban a kártyát egy SATA HDD-vel és tökéletesen működött a készenlét.
Tehát a raid vezérlő a ludas.Kapja be az nvidia,soha többé nem, veszek olyen mocskot amihez közük van -
szeva000
addikt
Nemtudom meddig tartok még ki,de kezd fogyni a türelmem
párszor ment rendesen,aztán megint az lett,hogy a készenlétből nem áll vissza többet
Az a fura,hogy ha normálisan áll készenlétbe a gép,akkor az alaplapon a led világít,akkor jó is lesz minden,de csak néha vanilyenkor meg is lesz a felvétel.
aztáb többé nem lesz ilyen,hanem készenlét helyett valamiért lekapcs minden és nem éled fel a gép.A power gomb megnyomásakor is csak fekete kép és a gép elindul.Ilyenlor reset segít csak -
szeva000
addikt
Nem szoktam feladni,max szétverem a végén ha már nembírom idegileg
tudtam,hogy jó lesz,éreztem.(képes lennék 1imát is elmondani csak jóü maradjon)Csak hát az nvidia megsz@patott és még mindig félek tőle
Na meg a vistámnak lőttek,de nem is nagy kár érte.Vissza sem rakom,nehogy aztán az legyen a gond.
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
válasz
#65675776 #50 üzenetére
Van egy olyan gyanúm,hogy a RAID vezérlő teszi mindezt.Lehet holnap szétszedem a 2vinyót és megpróbálom úgy is.
Egyszer csak elmegy már a kedvem tőle
Az ACPI standbyban S3--on le is kapcsol rendesen a készenlét,de onnan meg többet vissza nem.S1 és AUTO beállításokon meg restartol a gép 2mp leállás utánés fekete képernyő fogad -
szeva000
addikt
Teljesen elszomorodtam
Leszedtem mindent csak az xp-t felraktam,egyszer akkor működött az időzítés készenlétből,azóta sem(igaz akkor sem vette fel a műsort,de legalább elindult a gép.)
Mostmár meg restart egyből készenlét helyett,ha bevan állítva az időzítés.
Mostmár következik a szétverés -
szeva000
addikt
válasz
#65675776 #43 üzenetére
készenlétbe lemegy rendesen(a schedule és a wizard fut rendesen a tálcán is),de aztán így is marad a gép és semmi felvétel.
Az a fura már próbálgattam mindent de nem akar menni.Lehet egy win reinstall megoldaná?Vagy a biosban keresendő még valami?(átnéztem mindent,de nemlátok hibát már)
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
hááát a visszakapcsolgatást is megoldottam és oda jutottam,mit tegnap
most ismét nem indul el készenlétből.Egyszerűen nem értem mostmár -
szeva000
addikt
A PVR2-t újraraktam,most,ár látszik,hogy működne az időzítés csak 1gond maradt.
Ha beállítom az időt,PVR-t kikapcsolom(a tálcán látszik,hogy fut minden szépen),akkor az xp-t nem tudom készenlétbe rakni,egyszerűen nem hajlandó megtenni.Ha az időzítést törlöm,akkor már leáll.
-
törölt tag
Azt akkor sem értem, hogy ha hw-ből nyomja, akkor miért fogyaszt több prociidőt. Viszont nem olvastam le a memóriachipeken levő kódot. Kíváncsi lennék a két A/V chip mennyi RAM-mal gazdálkodik. Lehet berakja az ember egy 4MB-os Virge DX mellé, és több RAM lesz a tuneren.
szeva000: Azért a gép felélesztéséhez engedélyezve kell lennie a Wake On by PCI-nak. MSI-nál nem tudom hogy hívják, de GB-nél pl Wake On byPME Event. Viszont biztosan a Power Management Setup alatt van. (Na utánanéztem: Power Management Setup -> Wake-Up Event Activity -> Resume by PCI Device PME# -> Enabled Legalábbis a K8N Neo4 szériánál.) Enélkül nem fog elindulni.
Azt meg nem értem miért vesznek az emberek Pinnacle vagy főképpen Asus tunert. Több ismerősöm is kérdezte már tőlem mit érdemes venni. Persze mindnek azt mondtam: Leadtek, AverMedia, Hauppage, Terratec. A TV2000 szériát mindig kiemeltem (lévén ezzel személyes jó tapasztalataim vannak). Erre ketten is Pinnacle-t vettek (mert a boltban rábeszélték őket). Ezzel még nem is lenne probléma, de mindketten tufák a számtech-hez, szóval nekem kellett végigszopni a telepítést és beállítást. Néha bizony ordítottam a ''minőségi'' sw-k miatt. Egy ismerősöm meg a napokban vette át egy másik ismerősétől az Asus tunerét. No comment, az Asus EzVCR egy nagyon nagy vicc, semmirevaló alkalmazás. A PowerCinema amit adnak mellé (az Asus sw-t nem!) megintcsak nem egy főnyeremény. Akitől átvette azt mondta, hogy bajok vannak a Leadtek tunerekkel, de hogy mik, azt két napja nem tudja elmondani... Nekem spec sosem volt vele semmi bajom, ami volt, az mind az nF4 driverekre volt visszavezethető. -
szeva000
addikt
Valószínű,hogy egy reinstall megoldja(legalábbis remélem),mivel most néztem xp alatt és ott sem akar készenlétből feléledni.A képet tényleg szépen be lehetett lőni azért már tegnap óta,a pinnacle kártyámhoz hasonlítva jóval szebb,teltebb képe van
Még soha nem volt leadtek kártyám,de nem csalódtam benne...sőőőt.Ez már csak jobb lesz. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Szóval majdnem meg is ölted
hw előnézet minőségével nálam nincs (sok)gond, de mintha összefüggésben lenne a beállított felvételi profillal, talán azt használja a megjelenítéshez.
Csak tippelek, hogy egy korábbi PCB tervből maradtak meg a lyukak. Ott a többi PVR3000, amin nincs NEC chip, talán azokra kelett. A CEBIT-en még olyan képeket mutogattak.
Bár engem már jobban érdekel, mik lehetnek a PVR3200 E, és TV3200 E típusok.
A quick install guide-ból csak annyi derül ki, hogy PCI-E, és a componens bemenet jelen van. -
törölt tag
A panellel kapcsolatban azért az jó dolog, hogy real time alkalmazza a beállításokat Nem kell ki-be lépkedni, hogy lásd is mi történik.
Benyomások:
Very first look: a PCB szinte milliméterre megegyezik az Expert-ével. Viszont némi félelemre ad okot, hogy a Conexant chip mellett ott vannak a bordarögzítő furatok...
Mikor betettem az Expert mellé, akkor hamar ki is vettem. Ugyanis az audio csatlakozó nem párhuzamos a PCB-vel. Ezért az Expert miatt nem tudtam bedugni a csatlakozót. Persze a megoldás nem volt bonyolult: megcseréltem a két kártyát. Persze mindeközben a táp nem volt kikapcsolva, és amikor a PVR3000-et beraktam egyből be is izzította magát a gép (Wake-On by PCI Device.). Az ütő megállt bennem. Következő probléma akkor jelentkezett, amikor beizzítottam a PVR2-t: nem volt kép sem az Experten, sem ezen. Kezdtem rosszat sejteni, de hamar rájöttem, hogy csatlakoztatott antennakábel nélkül nem is fog. És elsőre sikerült rossz csatornakiosztás-filet betöltenem (még az 550MHz-es időkből maradt, nálunk már 750MHz-es a rendszer vagy fél éve).
Kevésbé érzékeny a kábelzajokra, mint az Expert (hozzáteszem eléggé szar kábelen jön a jel a tunerbe, de még mindig jobb, mint ami az egyik tévénkbe megy. Azon a magasabb frekvenciájú csatornák egynémelyke igen nehezen akar bejönni, a kábel gyaníthatóan nem bír már 600MHz-et sem).
A hw előnézet eléggé használhatatlannak tűnik mind képminőség, mind procterhelés szempontjából.
A képe sokkal élesebb és teltebb, mint az Expert-é. -
bzoley
veterán
Ha nem baj ide rakom, hátha több választ kapsz.
''naaa ezt akarom igen is kérdezni
mert próbálgattam és b*szott menni.Akkor valamit én basszarintok el
Készenlétből valamiért nem akar menni,sőt ki sem akart lépni,ha a pvr2 ment.
A másik kérdésem az lenne,hogy beállítom a felvételt hardveres mpeg 2-re,amit én már átszerkesztettem 10mbit-re,azzal nincs is gond,de hogy lenne a legérdemesebb felvenni szerinted?Próbálgattam már és ahogy elnéztem,kell a 8Mbit nekem kb.Az a minyimum
Ott már nagyon jó a kép.Csak az lenne a kérdésem,hogy miként lehet legegyszerűbben megoldani azt,hogy egy F1(kb120prc),ráférjen pont 2dvd-re,de úgy,hogy ne kelljen konvertálni.Pontosabban most is ráférnr ezzel a hardveres mpeg 2-ben,mert 10mbit-tel vesz kb 1lemezre 60percet,csak nemtoom mivel kéne kiírni normálisan,mert a nero bunkózik.''
Két service-nek kell futnia:VFWIZ_vista.exe, és DTVSchdl.exe. Ha beállítottad a felvételt, a PVR2-t nyugodtan lelőheted. Ha nem megy, probáld meg újratelepíteni a PVR2-t, kitakarítva minden otthagyott szemetet a mappából, és registry-ből.
Felvétellel egyelőre sokat nem foglalkoztam, a gyári HW DVD-re van állítva.
Az előző kártyával 8mb-re állítva veszegettem fel, de nem is érdekelt, mekkora lesz a méret. Esetleg próbálkozz a Directburn-nel, legalább a kiírással nem lesz gondod. -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #25 üzenetére
Mi a pihe, téged is hajtott a kíváncsiság?
Igen, a panellal nekem is meggyűlt a bajom, amikor képet akartam lopni.
Rá kellett jönnöm, hogy nem fog menni. Szűrők viszont nincsenek bekapcsolva nálam, csak az alsó csúszkákat huzigálom ide-oda néha. Egész hatásos tud lenni
Véleményed a cuccról(first look)?
szeva000:
Pontosan mi a kérdés lényege? Beállítod a felvenni való műsort, készenlétbe lököd a gépet, és kész. Ha eljön az idő bekapcsol, felveszi a műsort, majd ha úgy állítottad be, a feladat végrehajtása után ki is kapcsolja a gépet.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Kicsit tényleg elkeni a képet alapból. Viszont a 3D Y/C vezérlőben a 3-D Y/C választó bekapcsolva és Gyorsítottra állítva egész jó lett a kép, nagyrészt eltünt a szellemesség.
Viszont a 3-D Y/C beállítások panel Always on Top jellegű, ami zavaró tud lenni, már csak a mérete miatt is. Gyanítom 1024x768-ban kitakarja az Asztal felét. -
szeva000
addikt
-
bzoley
veterán
Elvileg mennie kéne. Olyan meglepit okozhat, hogy ha a Wizard-ban ki van pipálva az MCE remote, akkor a PVR2-re szinta hatástalan. Elvéve a pipát jónak kell lennie. Viszont azt nézd meg, hogy a Wizard settings menüjében engedélyezve van-e a távirányító.
Na meg rendesen bedugtad-e a vevőt
Telepítőt rendszergizda jogosultsággal indítottad?
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
annyit már látok,hogy a winfast wizard az XP alatt nem töltődik be magától,ez úgyis megoldódik,de a vista alatt be,viszont nem látja a kártyát
-
bzoley
veterán
A csatornakereséssel(WMC) én is megszenvedtem. Valahol létezik leírás, mi a trükkje. Utána persze tök természetes lépésnek tűnik. Sajnos nem emlékszem már rá, csak kipróbáltam, aztán hanyagoltam.
PVR2-höz a frissítést(2.0.2.16(beta5) ) megtalálod az oldalamon, ez szükséges a 3D Y/C-hez, és még néhány dologhoz. -
szeva000
addikt
újabb csoda történt
másodjára keresett normálisan a médiacenterben és félúton kékhalál lett a vége a vistában.Viszont most az XP alatt se megy a távirányítóóóm,de ezektől a kisebb hibáktól eltekinve nagyon jó a kártya
mostmár csak ezeket kellene megoldani -
szeva000
addikt
na már haladtam
(persze,pvr2 az
)
a hang megvan....minden megy xp alatt,kivéve a 3D Y/C controllert.
Viszont vista alatt nem megy a távirányítóó és a 3D Y/C.a médiacenter mostmár felismerte de azzal még küzdök,lhet le is tojom,mert nemigazán van értelme.
de akkor nekem a régi van fenz,mert nem is így néz ki csakhát én elvileg az új dolgokat raktam fel,a cd-t nem is használtam
jaaa,a kép azért nem működött,mert NTSC volt beállítva és nem láttam
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Gondolom nem a PVr-ről, hanem a PVR2-ről beszélsz. Ha nem tudod állítani a hangot, annak két oka lehet:
1.Nem a legfrissebb verzió van fönn(2.0.2.14) vagy patch-elve 2.0.2.16.
A korábbi verzióknál természetes jelenség volt.
2. Rossz bemenetet választottál ki, próbálkozz másikkal, hasonlítsd össze az XP-ben beállítottal.(friss hangzsuga driver ajánlott)
''Mit érdemes feltelepíteni..''
A driver-en, és a PVR2-n kívül semmit.
3D Y/C Controller:
Erre gondolsz?[link]
Mert a régi az nem működött még.
[Szerkesztve] -
szeva000
addikt
na megvan a kártya
így elsőre egész jónak tűnik,igaz most kezdődnek a szívások
Médiacenter nem látja
A hangot valamiért nem tudom állítani a PVR alól.
Most hirtelen ennyi,épphogy beraktam
Mit érdemes feltelepíteni....stb?? -
bzoley
veterán
A PVR2 frissítés letölthető:[link]
-
bzoley
veterán
Elérkezett végre a nap, amikor végre igazán (ki)használható lett a kártya
Épp a PVR2 2.0.2.16(beta2) névre hallgató verzióját tesztelgetem, és a problémák nagy része megszűnni látszik. Ugyan még lassan indul egy kicsit a program, de a csatornaváltás villámgyors lett, és a szűröket úgy lehet kapcsolgatni, állítgatni, ahogy tetszik.
Amint normális net közelébe jutok, feldobom az oldalra szükséges fájlokat, ha addig nem jelenik meg telepíthető formában. -
bzoley
veterán
Társaság nem lévén, egyedül folytatom a ''beszélgetést''
A minap valaki panaszkodott a rádióra, így én is megnéztem, valóban problémás-e.
Hónapok óta nem használtam, egy adó sem volt behangolva, előbb be kellett állítani.
Már egy ideje szól a Roxy, matattam a vezérlőpulton, mikor észrevettem, hogy az Expert rádiója szól(mivel még mindig két kártya van a gépben). Átállítottam a PVR3000-re, és akkor kicsit meglepődtem. Mintha valami EQ-t kapcsoltam volna be, hirtelen sokkal szebb lett a hangja a rádiónak, tiszta hi-fi
Azelőtt sem éreztem rosznak a korábbi kártyák hangját, de az a Micronas chip tudhat valamit, igazán szépen szól vele a rádió -
bzoley
veterán
WinFast PVR2
Release note :
Version 2.0.2.15
1. Fixed : Timeshifting will crash,if user use remote controller to excute timeshifting in Vista.
10. Support : LR6635 Support shift video by press ''Ctrl + <-'' and ''Ctrl + ->''
Hamarosan jön a többi is, LR6635 = PVR3000 Deluxe
Miért nincs senkinek ilyen, így lassabban találjuk meg a hibákat -
bzoley
veterán
Nah, írtam pár sort, milyennek találtam a kártyát így elsőre
Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe - az új nagyágyú?
[link] -
bzoley
veterán
Elég valószínű
Még ismerkedünk. Egyelőre elég vegyes a kép, de még csak pár perce dobtam fel a driver-t. Vagy azért, mert kisproltam egy restartot, vagy a Vista miatt nem tudom, de még nem az igazi. A kép az nagyon szép, ha nem mozog, egyéb esetben maszatol egy kicsit, elég zavaró. Az elején még a csatornaváltás is elég lassú volt, most már csak a hang jön meg egy kicsivel később. Ha ki van kapcsolva a hardveres előnézet, akkor hw-felvétel alatt megáll a kép(korábban hibával kilépett)
Media Centert még nem néztem. Procihasználat 0-2%, felvétel közben sem ment igazán feljebb.
Szóval barátkozunk -
wolf2
csendes tag
Első tapasztalatok:
+ a tv képe tényleg zajmentesebb
- valószínűleg ezért tűnik nekem kissé homályosabbnak
- teljes képernyőnél ha megmozdítom az egeret a PVR2 kezelője alul megjelenik és ez sokszor zavaró.
- még nem jöttem rá, hogy PVR2 nél hogy kell a csatornákat sorrendbe rakni, ugyanis nincs a szélén a fel-le nyíl.
Aki tud segítsen ebben, de én is körbenézek más topikokban (PVR2). -
wolf2
csendes tag
Sziasztok!
Örömmel jelenthetem, hogy sikerült ilyen tv-tunert beszereznem, egészen véletlenül.
Betévedtem egy kis boltocskába tegnap, rákérdeztem, másnap jött az email, hogy mehetek érte.
A bolt a Köbányai úton van, elérhetősége: [link]
Még nem próbáltam ki, de itt fekszik az asztalomon.
Azt mondta a tulaj, hogy van még, szóval ha nektek is kell, keressétek fel a boltot és másnapra tud hozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest