Hirdetés

Aktív témák

• tomej

aktív tag

válasz ---Lasali--- #353 üzenetére

Hát ezt nem hinném, hogy bárki megtudná neked válaszolni. Pláne az ''idegrohamomba elkezdtem mindent nyomogatni'' homályos megfogalmazás. Én nem hinném, hogy bármi bravúrosat művelnék, de most a 3. konfig alatt fut a kártya és semmi gond nincs vele. Sőt több kártyát is felraktam haveroknak és ott sem volt semmi gond. Én azt ajánlanám, hogy sikáld le a géped 0-ra, szedd ki a karit, rakd fel az alap drivereket, dugd be a karit a szűz gépbe és installáld a drivert/progit. Ha itt sem működik, akkor gondolkodhatsz tovább. Én úgy gondolom, hogyha rendesen működnek azok a funkciók amiket használsz felesleges buzerálni. Az újabb pvr-ek semmi különlegeset nem tartalmaznak számomra. Bár hozzá teszem, hogy ha javulna a képminőség nyilván én is frissítenék, de csak azért nem érdemes felrakni egy frissítést, mert a dátum kevésbé régi. (Pl.: egyik frissítés után -ami áll. a timesshiften javított- nem működött az időzítés. Felraktam, pedig nem is használtam soha a timeshiftet :DD ) Sajnos igazad van abban, hogy a progi gagyi. Talán próbáld meg avval a progival, ami a digit karikhoz van és amit feljebb v.hol megtalálsz. Hátha...

[Szerkesztve]

Aktív témák