Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
Aktív témák
-
Christoph
aktív tag
Nekem egy Leadtek Winfast Tv2000xp Deluxe van, tudom ez nem az a kártya, de ugyanezt a szoftvert használom, még a meghajtója is ugyanaz.
Lehet hogy amit írok semmi köze a te problémádhoz, de talán ....
A lényeg az hogy nekem mindig ment hibátlanul, saját profillal xvid-be vagy mpeg-be rőgzítek dvd felbontásba stb.. Akkor találkoztam hasonló problémával mint te amikor feltettem a lame acm codec-t, ezek után nem akart indulni a progi, és felvételkor ugyanazt játszotta el nekem is mint neked...
Amúgy ezt leszámítva, jó a progi amit hozzá adtak, csúcs a kártya...
PRóbáld ki a windvr3 nevű progit, a legjobb mpeg capture amit lehet találni, nem kell erőgép sem hozzá, én azért nem használom már, mert xvid-be capture-lök.
Aktív témák
- Suzuki topik
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Trollok komolyan
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Hardcore café
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest