- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
amdni
aktív tag
A driver dátuma alapján biztos hogy azt használom amit feltettem mert a dátum egyezik, nem a netről töltötte le a vista a drivert magától mert az nem jó én is tudom.
Amúgy már haladtam a megoldással kapcsolatban. Letöröltem az audigy 2 drivert, és most már nem fagy le a dscaler, és az alaplapi hangkarival megy is rendesen. Visszatettem az audigy 2 drivert, most sem fagy le viszont nincs hang. Nincs letiltva pedig a cd in hangbemenet a hangkártyán. 2-3 másodpercre hallom a tv hangot mikor csatornát váltok aztán elhalkul.
Most ezt ugyan miért csinálja?
Újratelepítettem a dscalert de az sem segített. -
amdni
aktív tag
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Nem, a winfast.com-ról letöltött drivert telepítettem föl. Egyébként xp alatt is volt hogy már nem ment a winfast pvr program.
Egyszer javasolta valaki hogy futtassak le legy filet az eredeti cd-jéről és akkor helyre jön a kártya de mivel nincs már meg a cd nem tudtam ezt megtenni. -
amdni
aktív tag
Üdv!
Van egy winfast tv 2000 xp epxert kártyám, kb. 4-5 éves lehet. Vista alatt eddig dscalert használtam, mert a gyári program nem indul el kártyával, azt dobja ki hibaüzenetnek hogy nem látja a kártyát. 2007-es driver van fött, újabbat nem fogad el.
A gond az hogy ma tapasztaltam hogy ha a dscalert másodjára indítom el, lefagy a gép. Újraindulás után 1x elindíthatom, de 2.-ra lefagy.
audigy 2- hangkártyára van kötve.Elromolhatott? Ugyan miért nem fut a gyári szoftverével? Ja a cd sajnos már nincs meg amit kaptam hozzá.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest