- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Unimatrix
csendes tag
Hát nekem is ez van SAJNOS és 1 nagy nagy kalap sz@r az egész úgy ahogy van és ez nem a leadtek hibája hanem a chippé rajta mert ez a nyavajás max 17 d3d hangot tud kiadni magából!! Miért is kevés ez? Hát pl ha nyomsz 1 játékot pl GTA VICE CITY és éppen 5 robbanás 1 halom sziréna meg mittomén mi kéne hogy dübörögjön akkor valahogy ha a 18. hang kéne hogy megszólaljon fogja magát és 1x-üen kussba marad az első (azaz pl a robbanás félbemarad hogy megszólalhasson valami más) Ez eléggé idegesítő tud lenni. Elmentem venni egy als4000-es chippes noname kártyát (1300ft-ért) és minden megy rajta 100%-osan hibátlanul. (VISSZASÍROM A CREATIVE SB LIVE-om) NE VEGYÉL CMI-S KÁRTYÁT :(((
-
banderas
csendes tag
hi
egy kis tapasztalatcserét kérek, sikerült-e valakinek rábírnia a leadtek 6x soundot, hogy a line in, aux in-en bejövő hangokat az optikai/koax digitális kimenetére átengedje? lehet, hogy a ''legújabb'' 2002. nyári driver megoldás lenne erre, de nálam telepítés után pl nem igazán megy a directsound, csak a régi driverrel. nos? -
Gin
csendes tag
A 6X S-PDIF kimenetén ugyanúgy kimegy a DTS és a DD is!!! Még a dobozára is rá van írva! W98 alatt ki is lett próbálva (nekem is ilyen van), de 2k alatt nekem sem jött össze. De az alatt a Live-om sem volt hajlandó erre! Egyszerűen meg kell kérni rá a progit, hogy rakja az SPDIF-re, és szépen szól! A legtöbb hangkártya nem képes a normál jelet DD-re alakítani, csak a programok tudnak a kimenetükre közvetlenül jelet küldeni, ilyenkor a kártyának ''fogalma nincs'', mi is folyik át rajta!
Használtam egy ideig a Leadteket (most Live van a gépben), és elég jó hangja van, bár leginkább digitális kiementet részesítettem előnyben :) !
Szerintem jobb, mint a live, de ha nem kell optikai ki/bemenet, akkor inkább Philips (bár az kicsit drágább is)!
Gin -
GeorgeTerror
senior tag
nekem van: Abit SL6 (fogadjunk még nem hallotál róla)+ Abit AU10R. Hibátlanul megy. Van még mellette Gef2MX meg AstroVision (ASKA bár nehéz volt megtalálni a neten) tv tuner. Hibátlanul megy minden és a win98 nagyon sokáig bírja. Mondjuk nem telepítek minden szutykot fel hirtelen
-
Spuds
tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
DE epp most olvastam egy masik helyen, hogy abit alaplappal nemigazan mennek az abit hangkartyak
:( -
GeorgeTerror
senior tag
-
Spuds
tag
Akkor valami otlet, hogy milyent vegyek, kb 10 korul, ami nem SB ?
-
toeri
aktív tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Én tudok.
Az SP/DIF csak kétcsatornás rajta.
DVD-hez alkalmatlan. -
Spuds
tag
Van valakinek errol tapasztalata, mert ha valami nem jo benne, nem akarok allandoan szervizbe jarni :)
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-book olvasók
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Asztalos klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 7 255U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest