Aktív témák
-
donw3ga
őstag
válasz
abakusz #4140 üzenetére
Szia, nekem egy sony KDL-32U2000 + pioneer dv-696av upscaleres dvd lejátszom van és az asztali lejátszón csak egyrétegű írott dvd-ket nézek HDMI-n keresztül és állíthatom, hogy tökéletes a kép. Nagyon sokat számít, hogy milyen dvd lejátszóval játszod le a filmeket és ha tft-re nem sajnálod a pénzt akkor egy minőségi asztali DVD/divx lejátszóra se sajnáld.
[Szerkesztve] -
donw3ga
őstag
''Ezeket kérlek olvasd el:''
Kicsit hiányos a holland tudásom
Megtennéd, hogy lefordítod?
''peewee: Ik overweeg deze aan te schaffen. Ik ben naar de winkel geweest, maar de kleur van de tv komt erg donker over tov de andere lcd's.
Mijn vraag is dus ligt dit aan de instellingen of hoort dit bij de tv. Ik denk het eerste, maar wil het toch zeker weten.
Alvast bedankt voor de reactie, peewee reageer''
Köszi -
donw3ga
őstag
válasz
Aerodyn #1775 üzenetére
Szia, szerintem a sony-t nem bánod meg, tv nézésre is teljesen jó, pc-n keresztül nagyon jó minőségű a HD video, HDMI-n a DVD képe is tökéletes, feketéje jó, én nagyon elégedett vagyok vele. Itt van pár kép:
Tv adás (kábel tv):
Nagyban -> [link]
Nagyban -> [link]
Nagyban -> [link]
HD video pc bemeneten (720p):
Nagyban -> [link]
Nagyban -> [link]
Nagyban -> [link]
Nagyban -> [link]
DVD HDMI-n (upscaler):
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest