Aktív témák
-
desolator
senior tag
Nem mert igazából elsősorban tv-nek szerettem volna venni, csak most idő közben változott a dolog, hogy úgy döntöttem használnám a pc-hez is. Nem is tudtam sajnos hogy bármi ilyennek utána kellett volna járni, azt hittem azzal hogy van rajta kimenet, rádugom a pc-re aztán egyből működik is normálisan, de ezek szerint nem.
-
sszaby
csendes tag
Hali,
Látok pár különbséget, bár lehet elhanyagolhatók:
Az LB2R-nél a kontraszt gondolom dinamikus lehet (5000:1)...Az LC3R-nél valós az 1600:1? Akkor utóbbinak ''közös nevezőre hozva'' jobb a kontrasztja, vagy legalábbis nem rosszabb...
LB2R-nél erősebb a fényerő (550 vs. 500).
2 tuner annyira nem izgat fel...
Hmmm...ahogy elnézem, lehet ezek nem érnek meg + 100 ezret...abból veszek hozzá inkább egy Xboxot...
Van még bármi, amit ki kéne szúrnom az eltérések közül? Mindkettő nagyjából együtt került piacra?
Toshibáról valaki?
Thx!
Szabi -
llacee.
tag
elmentem az MM-ba.
Egyszerűen kiábrándító volt a Samsung 32B képe.
A teszt HD dvd ,ami ment mindegyiken azon volt a legrosszabb.
Sokkal színesebb ,túlszaturált volt a kép, és a mozgás átmeneteknél pixelesedett.
Olyan volt ,mintha azon divx ment volna.
A mellette lévő LG-n nyoma sem volt ennek sőt a legjobb képe megítélésem szerint az ott sorakozók közt a Philipsnek volt.
Sajnos ebben a méretben Hitachi nem volt.
Most nem tudom mit csináljak ,mert LG-ből eddig mikrót sem vettem volna ,most kezdjek egy Tv-vel ?
Mi a véleményetek ? -
GeoPhoto
tag
Jó, ezt a részét vágom (mint LCD monitor tulaj 6+ éve), de most egy speciális esetről van szó.
Tehát adott mondjuk egy 768x432-es PAL DVD film, mikor kapok folyamatosabb képet?
1. PC skálázás 1360x768-ra, 60Hz-en
vagy.
2. PC skálázás 1280x720-ra plusz innen a TV skáláz 1366x768-ra 50Hz-en?
Üdv,
Geo -
GeoPhoto
tag
Mivel a forrást úgyis skálázni kell ezért kérdeztem, hogy milyen akkor, ha a TV csinálja. A korábbi CRT TV-s tapasztalatok alapján filmeknél többet számít, hogy a az lejátszott anyag szinkronban legyen a képfeldolgozás frissítésével, minthogy a felbontás max legyen.
Ezért is találták ki a különböző 3:2 pulldown és társai eljárásokat, hogy a mozit lehessen szinkronba hozni a TV-vel (Európában egyszerűbben megoldják: a 24 fps-t felturbózzák 25-re és kicsit gyorsabban, de megvan a szinkron...)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest