Hirdetés
Aktív témák
-
gonczip
tag
Sziasztok.
LCD TV vásárlása előtt álok.
Szeretném kikérni a véleményetek, hogy milyen TV-t ajánlanátok a számomra.
Szinte csak XBOX 360-at fogok rajta nyomni, meg DVD filmeket nézni asztali lejátszóval.
Számítógépet nemigen fogok rákötni, és TV nézésére csak ritkán fogom használni.
Kb. 300-400 ezer Ft-ot szánok rá.
Én a Full HD-s LCD-k felé kacsingatok, csak nem vagyok benne biztos, hogy ki fogom tudni használni a TV adottságait Erröl mi a véleményetek?
A Full HD-sak közül is ezt nézegettem: LG - 42LF65R ( AVPlanet-nél) Az R-betű mit takar a végén?
Ausztriai weblapokon is nézegettem őkét, és ahogy számolgattam, ha kimennék érte kb. 50 K-t meg tudnék spórolni. Szerintetek megéri kiutazni érte? ( Garancia, nem-e basznak át stb.)
Esetleg, ha itthon veszem meg az LCD TV-t az ÁFÁ-t visza tudom valahogy igényelni? Egy régebbi hsz-nál ezt olvastam. Bocs, a sok hülye kérdésért, de nagy dillema előtt állok, és nem akarok befürödni ,hogy megveszek egy számomra nem megfelelő készüléket..
Válaszotok előre is köszönöm.
Aktív témák
- Mini-ITX
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest