- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz Bagira01 #29610 üzenetére
Itt a topic-ja.
2 évre tuti jó lenne, mivel 2 év gari van rá.Mmm'kay?
-
BBéci
legenda
válasz Bagira01 #28877 üzenetére
Egy 32 colos képmegjelenítő 1,5 méterről ad olyan élményt, ami miatt egyáltalán érdemes bekapcsolni. 5 méteres nézési távolsághoz 2,5 méter széles vászon passzol. [link]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kisp113
tag
válasz Bagira01 #14607 üzenetére
Sziasztok,
"SONY KDL-37BX420 vs LG 37LK450."
Ha ehhez hozzavesszuk a Pana 37-es IPS panelest akkor is a Sony?Sajnos lakasmeret es helyhiany miatt nekem is max. 90cm szeles eszkoz fer be a butorba, illetve 270cm-rol nezem. Azt hiszem erre elegendo is a 37".
Fo felhasznalas dvb-c vetele (CI/kartyafoglalat kene), emellett DVI/HDMI-n kuldenek ra PC-rol filmet. Fontos lenne, hogy a hazimozi erositore tudjam kuldeni a TV adas hangjat lehetoleg optikai kabelen.
Ezeken felul a kepminoseg elonyt elvez az arral szemben.Koszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Bagira01 #11520 üzenetére
Ha elég a 32-es is, akkor én az LG 32LK530-at ajánlanám. FullHD, 100Hz, 105k HUF.
Apropó, akik nem régen vettek 42lk530-at, azok majd nézzék már meg, hogy milyen az F1 kikapcsolt és bekapcsolt 100Hz-el. Köszi.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
törölt tag
válasz Bagira01 #11520 üzenetére
Egy MM ban vagy fukarban vagy akárhol ezt megnézheted, gondolom én. btw én 2011, lassan 2012 ben biztos nem vennék 50Hz es tévét. Inkább vennék egy használtat, akár nagyobban azon az áron mint amennyira neked most van kereted. Ahogy vettem is egy sony 46W4500 TV-t. ( bőven 100 alatt ) volt elötte új 40B550 TV-m, hát nem ecsetelem ez mennyivel jobb
-
-
Champipi
aktív tag
-
törölt tag
válasz Bagira01 #11510 üzenetére
Maga a TV nem lenne az, ennek is gyönyörű színei vannak és ár/érték bajnok. Ellenben az 50Hz valóban xar. Gyors mozgások elmosódhatnak, de ami számomra a legjobban zavaró, az a kamera lassú oldalra mozgásánál tapasztalható vibrálás.
Itt egy teszt róla: http://www.televisioninfo.com/content/LG-37LK450-LCD-HDTV-Review.htm
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoin topic
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest