- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
Aktív témák
-
törölt tag
válasz bladesks007 #16573 üzenetére
...Neked amúgy melyik tv "személyében" sikerült megtalálni a kevésbé fáj alternatívát?...
LCD 47" és 250k körül?
A legkevesebb kompromisszummal ez a kettő, azt hiszem másért nem adnék pénzt a jelenlegi választékból.
LG47LW579S vagy LG47LW5500. Mindkettőnek
szintetökéletes a színvisszaadása, ami nálam a legfontosabb. Társainál kevésbé hajlamosabb cloudingra, bizonyos példányoknál nulla felhősödést tapasztaltam, inkább csak bevilágítani szokott kicsit. Talán a 100Hz-e is ennek a legjobb, bár nekem egyik márka, sőt, az LCD 100Hz úgy ahogy van nem jön be. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz bladesks007 #16570 üzenetére
a még mindig jelen lévő foszforlagról nem is beszélve. Engem pl az üldözött el a plazmáktól jó messzire
-
törölt tag
válasz bladesks007 #16570 üzenetére
...pixel beégés miatti félelmet...
Van még vagy 4-5 dolog ott is, ami ezen kívül zavarhat.
Ha ilyenek bántják a csőröd, akkor lehet hogy olyan vagy mint én? - mindenben találsz majd hibát, semmi nem lesz jó. Messze nincs tökéletes tévé, egyik fronton sem.
-
törölt tag
válasz bladesks007 #16568 üzenetére
Igen, úgy értettem, hogy az újak lesznek nagyon drágák. De körülnézhetsz plazma fronton is, hiszen ennyiből ott jobbakat találni.
-
törölt tag
válasz bladesks007 #16535 üzenetére
Jól látod. A Samu 6xxx sorozata jóval jobb, mint az 5xxx, szóba se kerüljön ekkora méretben az utóbbi. LG-nél is jobb a W sorozat a V-nél, 2D-ben is. Az összes márkának hamarosan megjelennek a 2012-es termékei, tehát a 200k-s határ (ami most sem tartható 46-47" körül) még jobban kitolódik az újak érkezésével. Sietned kell, a költségvetést figyelembe véve véleményem szerint ezek jöhetnek szóba:
LG 47LW579S
LG 47LW5500
Sony KDL-46EX720
Philips 47PFL7606H
Samsung UE46D6500Nekem a tavalyi szériából az LG tetszik a legjobban, 2D és 3D-ben is. 2D-ben egyébként mindegyik kiváló, ízlés kérdése kinek melyik... 3D terén a Samsungot és a Sonyt (ezekben a típusokban) csak az ellenségeimnek ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Excel topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- Violectric Chronos dongle dac 1 hónapos
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest