Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni majd egy 1-2 hónap múlva egy TV-t. Samsung játszik főleg, mert TV-kben csak Samsungom volt, hiba nélkül. Ezekből a 46"-osokat néztem, de nem vagyok tisztában a modellek jelölésével, melyik újabb, melyiket érdemes venni stb. Van még egy szereplő a porondon ez viszont az LG ott a 47"-osok játszanak, szintén nem vagyok tisztában azzal, hogy melyiket érdemes venni és miért. A vásárlásról még annyit, hogy max. 250ezer forintot szeretnék rákölteni és azt sem egyben, 0%-os hitelre lesz vásárolva a TV így fontos, hogy ez az ár vagy Euronicsben, vagy MediaMarktban esetleg Tescoban legyen és netes 250ezer. 3D, Smart nem baj, ha van, de Smart hiánya nem fog földhöz vágni. Ha tudtok ajánlani esetleg mind a két márkából 1-2 terméket azt megköszönném, illetve, hogy melyik márka ajánlottabb a kettő közül, esetleg egy harmadik?
Köszönöm!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest