Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

válasz hoffman_ #12495 üzenetére

42LK530-at már vettek itt páran fórumon, szóval nem te lennél a tesztalany. Ja és nagyon úgy tűnik, hogy "rendes" 100Hz (interpolációs, képkiszámítós). Én is ezt vennék, ha beférne a szekrénybe. De lehet, hogy a tv kedvéért kicsit megvágom a szekrényt, toldok bele néhány centit. :D
    Amúgy a 37"-os pont beférne, de nem lehet kapni olyan lcd tv-t ami 37"-os és 100Hz. Egyszerűen nincs ilyen a 2011-es kínálatban. 2010-ben volt, de azokat már nem lehet kapni, hiába jelez az argep.hu még vagy 10 boltot, mindenhol csak kint felejtették, ha felhívod őket, azt mondják, hogy már nem forgalmazzák ezt a típust. Nézegettem a 32LK530-at is, de egyre jobban afelé hajlok, hogy kicsi lenne a 32", még így 55cm-es crt után is. Múltkor nézegettem a tesco-ban a tv-ket és hát elég kicsinek tűnt a 32"-os. Mondom, 37"-os lenne az ideális, de olyan nincs, szóval marad a 42"-os. Ha nem néznék néha focit, F1-et pedig amikor csak van, akkor én is lexarnám a 100Hz-et, de így kénytelen vagyok kicsengetni a 100Hz felárát (ami olyan 20-25k huf). :(((

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Aktív témák