Aktív témák
-
foppa
tag
Ebben nyilván igazad van, de én igazából arra gondoltam, hogy maga ez az RGBY megoldás mennyit jelent majd az LCD-k színvisszaadás terén! A reklámok szerint ugye minden megoldás forradalminak van feltüntetve, csak ebből mennyit érzékel az ember azt nem tudom. Azért érdeklődöm, mert szeretnék venni egy 46"-os 811-est, és hogy megéri-e kifizetni érte azt az összeget amibe kerül!
-
foppa
tag
Szerintetek ez az új Sharp Quad Pixel tecnológia tényleg drámaian javítja az LCD tévék színvisszaadását, vagy itt is csak jó marketing az egész? Azért érdekel, mert kinéztem egy LE810-es modellt, ami már ilyen panellel van szerelve. Egy teszt már van róla, és ott elég jókat írnak!
-
foppa
tag
Sziasztok!
A Sharp új Quad Pixel tévéit mennyire éri meg megvenni? Kinéztem a 46-os E810-es modellt, amibek az ára 428k! Ez a 4 elsődleges szín tényleg annyit jelentene?
Tud-e annyival többet, hogy megérje a 100k-s felárat a többi idei modellhez képest? A Sharp LCD tévék milyen minőséget képviselnek a többi gyártóhoz képest?[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Sziasztok!
A Sharp új Quad Pixel tévéit mennyire éri meg megvenni? Konkrétan erre a modellre gondoltam: LC-46LE810E! Az ára 429k!
Tud-e annyival többet, hogy megérje a 100k-s felárat a többi idei modellhez képest? -
foppa
tag
Nem csak koreai érdekel! Kinéztem még a V20-as Pana plazmát is ebben az árban, csak nem tudom, hogy az lejátszik-e mkv-t! Mert dts-t igen meh THX-es is, szóval biztos jó vétel!
-
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a ezt a 2 tévét:
LG 42LX6500
Samsung LE-46C750
Melyiket érné meg jobban megvenni? Az LG az LED-es, a Samsung pedig CCFL-es! A 2 ahogy néztem nagyjából ugyanazt tudja! Látta már esetleg valaki valamelyiket? Illetve az is érdekelne még, hogy érdemes-e 3D-s tévét venni 42-es méretben? -
foppa
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a ezt a 2 tévét:
LG 42LX6500
Samsung LE-46C750
Melyiket érné meg jobban megvenni? Az LG az LED-es, a Samsung pedig CCFL-es! A 2 ahogy néztem nagyjából ugyanazt tudja! Látta már esetleg valaki valamelyiket? Illetve az is érdekelne még, hogy érdemes-e 3D-s tévét venni 42-es méretben?[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
A C750 is 3d-nek van feltüntetve, és nem hinném azt, hogy kamu! ÉS ahogy néztem aí kontraszton és a fogyasztáson kívül nem igazán van különbség!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
A Samsung 46C750-ről mit hallottatok? A Pc Dreamnél 374k-ért lehet kapni, ami több mint 200k-val olcsóbb a LED-es modellnél! Gondolom ennyivel nem ér többet egy LED tv?
-
foppa
tag
Sziasztok!
Ezt 116 cm-es 3D LCD tv-t néztem ki magamnak
Samsung LE46C750
Mekkora a különbség egy LED tv-hez képest? Mert ez vagy 200000-el olcsóbb mint a C7000-C7700 páros? Mert ahogy néztem a 2 nagyjából ugyanazt tudja természetesen a LED háttérvilágításon kívül! -
foppa
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a TV-n keresztül össze lehet-e kötni egy HDMI-s Blu-ray lejátszót egy házi-mozi rendszerrel? Vagy kössem külön egy optikai kábellel? Csak mert ha lehetséhes, akkor nem kell állandóan ki-be dugni a kábeleket!
-
foppa
tag
válasz johnny82 #30258 üzenetére
Kösz a választ! Csak azért kérdeztem az összehasonlítást, mert pont egy G15-ös Panasonic plazma és e között gondolkozom, és a kettő pont egy árban van! Ha a képe hasonló, akkor valószínű a Samsung lesz köszönhető a nagyon alacsony fogyasztásának, bár az egy kicsivel kisebb!
-
foppa
tag
És milyen összevetve mondjuk egy jobb plazma televízióval? Az MM-ben mennyi volt az ára? Mert a neten úgy 430e forint körüli összegért lehet hozzájutni!
-
foppa
tag
És a Samsung LE-40B7000 új LED tévéje mennyire éri meg a hihetetlenül magas árát? Valaki látta már élőben? A tesztek amiket olvastam róla rendkívül dicsérik! Gondolom a nagyon kedvező fogyasztás azért hosszabb távon csak visszahoz valamit az árából, főleg a plazmákhoz képest!
-
foppa
tag
Sziasztok!
LG 42LH7000 Erről a készülékről tud valaki valamit? Csak mert elég új, és még nálunk sehol sem láttam, és a netes boltokbam egész korrekt ára van(270e)! -
foppa
tag
Sziasztok!
Tud valaki valami konkrétat mondani az új LED-es A786-os Samsung készülékről? -
foppa
tag
Samsung LE-40A786
Ezt látta már valaki élőben? Hol áll ez a Sony W4500-as, vagy a Philips 9703-as készülékéhez képest?[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
A philips 9703-as modelljéről tud valaki valamit? A tesztek szerint az egyik, ha nem a legjobb LCD Tv!
-
foppa
tag
Helló!
A következő két Tv közül melyiket érdemes választani:
Sony KDL-40W4500
Philips 37PFL9603D?
Van valami lényeges különbség tudásban köztük? -
foppa
tag
Sziasztok!
A következő 2 tv közül melyiket éri meg inkább megvenni:
Sony KDL-40W4500
Samsung LE-40A786 -
foppa
tag
Tud valaki tesztet vagy egy jó leírást az új LED-es Samu A786-ról? Vagy van valami új infója róla? Mert már pár helyen láttam nálunk is 380k-ért, csak nem tudom, hogy mennyire jó vétel.
-
foppa
tag
Ez az új LED-es A786-os modell mennyivel lehet jobb az A656-nál? Azt láttam élőben HD-ben és SD-ben is és nagyon meggyőző volt! Az új Tv adatai nagyon jónak tűnnek, csak nem tudom, hogy ebből mennyi a marketing és mennyi a valóság!
-
foppa
tag
Helló!
Az új Samu tv-k közül melyiket érdemes választani? A LED-es A786-ost, vagy a 8-as szériából az A856-os modellt? A 8-as széria mennyivel jobb a 7-nél? Tudom,hogy nagyon újak, de hátha többet tudtok nálam a készülékről! -
foppa
tag
Helló!
Ez a két tv érdekelne:
Samsung LE-40A786 vagy Samsung LE-40A856!
Az első LED-es, viszont a másik egy kategóriával föntebb van! Melyiket érdemes választani? Ahogy a külföldi oldalakon néztem a két készülék nagyjából egy áron van! -
foppa
tag
Helló!
Tudja valaki, hogy a LED-es Samsung LE-40A780 mikortól lesz kapható és kb milyen áron? Jobb választás-e mint a Sony W4500 vagy a Toshiba ZF?
Üdv
-
foppa
tag
Helló!
A következő tv-k érdekelnének:
Sony KDL-40W4500
Sony KDL-40X4500
Samsung LE-40A780
Valaki tud már róluk valami konkrétabbat? Főleg a megjelenésük időpontja és a várható ár érdekelne úgy nagyjából? A W4500-asra már láttam árat az árgépen 330k-ért! Vajon ez mennyire reális a megjelenés előtt? A 7-es Samu széria mivel tud többet a 6-osnál?Üdv
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Samsung LE-40A780
Erről a készülékről mi a véleményetek? -
foppa
tag
Köszönöm a gyors választ!
A PIO-król azt olvastam valahol, hogy a tavalyi Sharp panaleket kapják meg, a többi(elektronika,szűrő,stb) a Pioneer saját fejlesztése és átemelése a plazma tévéknél alkalmazott technológiákból!
Azért majd kíváncsi leszek az árakra is, bár a PIO eléggé a felsőkategóriás piacokra koncentrál.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
És Pioneer-ről valaki tud már valamit? Mert amit eddig olvastam az augusztusi megjelenésen kívül az nem volt túl sok!
-
foppa
tag
Helló!
Az új Pioneer vagy Sharp LCD tévékről tud már valaki valamit?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Az A656-os Samsungnál alapbeállításoknál milyen a kép(színek,fekete szintje,stb.) Ha nem igazán felelne meg az alapbeállítás, akkor a menüből mennyire nehéz ezt korrigálni?
-
foppa
tag
Úgy látom, hogy a Webboltokban az A656-os ára a W4000-es alá ment(307e)! Gondolom így már nem igazán van ennek a Samunak minőségbeli alternatívája ezen áron!
-
foppa
tag
Kösz a választ! Nagyjából én is ezt vettem ki az utánaolvasás után, de azért szükségem volt a pontosításra!
-
foppa
tag
Most valamit rosszul olvastam, vagy nem igazán értem ezt a 24p dolgot! A 7603-as Philips tv akkor tudja a valós 24p-t, vagy a Pull downt használva átalakítja a PAL-nak megfelelően 30fps jellé?
-
foppa
tag
Ezek szerint, akkor nincs valós 24p! Akkor maradnom kell a Sonynál vagy a Samsungnál!
-
foppa
tag
Sikerült utánanézni, hogy mit is takar pontosan 3/2 - 2/2 mozgáskompenzáció a Philipsnél?
A W4000 reszt mikor várható? -
foppa
tag
Mit jelent ez pontosan: 3/2 - 2/2 mozgáskompenzáció?
-
foppa
tag
Azt írja a Philips oldala, hogy 3/2-2/2 mozgáslebontás, szóval valószínű, hogy nincs valós 24p! Mondjuk így rendkívül érdekes, mert így még a csúcskategóriában sincs valós 24p!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
A Philips 7603-as modelljeiben valós 24p támogatás van?
-
foppa
tag
Helló!
Akkor 9603-ast nem tud senki sem olcsóbban úgy mint a 7603-ast? Mert így nagyon úgy néz ki, hogy 82cm-nél nagyobb méretben meg kell elégednem a 7603-as TV-vel!
-
foppa
tag
9603-as Philipset tudja valaki, hogy hol lehet kapni az Edigitalon kívúl? Mert ott elég drága, sajnos!
-
foppa
tag
Az x.v.Colour vagy Deep Collour mennyit számít? Mert ahogy nézem, a Sonynál és a Samsungnál megtalálható, a Philipsnél meg csak RGB-t írnak!
-
foppa
tag
A W4000-es teszt mikor lesz elérhető? Mert lassan meg kellene már vennem az új TV-met!
-
foppa
tag
A 9603-as mennyivel tud többet a 7603-asnál? Mert ahogy nézem az árakat, legalább 100e forinttal drágább! A Perfect Pixel HD ennyivel jobb lenne a Pixel Plus3 HD-nél?
-
foppa
tag
Vagy egy kategóriával alatta:
Sony KDL-40w4000 vs Philips 37PFL7603D, esetleg a 100Hz-es 7403D
A WCG-CCFL technológia mennyi plusszt jelent a Sony-nak a képminőség terén? Ez a háttérvilágítás a Philipsnél csak a csúcsmodelleknél van! A Philipseknél is 10 bites panel van? Mert ezt nem igazán derül ki a leírásokból! -
foppa
tag
Samsung 40A656 vs Philips 37PFL9603D
Ezek közül melyiket érné meg jobban megvenni? Az új Philipset még nagyon nem láttam sehol! -
foppa
tag
... és hogy lehet-e már nálunk valahol kapni a 100hz-es modelleket
-
foppa
tag
Tudja valaki, hogy hol tudnám megnézni az új Philips tv-ket működés közben? Már voltam több helyen(Saturn, MM), de sem Philipset, sem pedig a W4000-es Soy-t sem láttam, csak az A656-os Samut!
-
foppa
tag
Hol láttad 330-ért a Samu A656-ost?
-
foppa
tag
Az új Philips Amilight tv-ről mi a véleményetek? Főleg a 7603-as érdekelne, de ha lenne baráti áron 9603-as, akkor arra is beneveznék? A Philipsnél milyen az analóg adás minősége, és a képarány kompenzációt mennyire jól oldják meg?
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
A Samsung le-40f86-ról mi a véleményed? Azt tudom, hogy régebbi modell és a 656-os elődje, és ezért nem lehet olyan rossz vétel ez sem főleg 300k-ért!
-
foppa
tag
Helló!
Kinéztem három 100Hz-es TV-t:
Toshiba 40ZF355D
Philips 37PFL9603D
Samsung LE-40A656Ezek közül árban a Samu a legolcsóbb, és arra lennék kiváncsi, hogy a másik készülék megéri-e a plussz kiadást? Az Ambilight kihasználásához valószínűleg sok hely kell a TV körül, ami nekem sajnos nincs meg, mert a sarokban van a tv és szekrény vann mellette! Így gondolom nem igazán tudnám kihasználni, tehát nem nagyon éri meg!
A Toshiba jobb valamivel a Samunál? Mert ahogy néztem nagyon hasonlóak a technikai adataik!Üdv
-
foppa
tag
A W4000-es teszt mikor lesz fönnt?
-
foppa
tag
Bocs a kérdésért, lehet hogy már valahol írtad, de a 4:3-as adást melyik tv tudja a legjobban megjeleníteni illetve milyen módon?
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Az új Sharp modellek mikorra várhatóak? érdemes lesz rájuk várni, vagy az áraik még mindig versenyképtelenek lesznek?
-
foppa
tag
Érdekelne még a Philips 100Hz-es modellje(37PFL9603d) is, bár az még a Toshibánál is drágább!
-
foppa
tag
A Toshiba 40ZF355d hol áll az A656-os Samsunghoz képest? A készülék technikai adatai nagyon hasonlóak, bár ehhez képest kissé drágának túnik! Volt már valakinek szerencséje hozzá?
-
foppa
tag
A 100Hz mennyire vehető észre a filmeknél vagy pl. focimeccsek közben? Megéri a plussz pénzt?
-
foppa
tag
Helló!
Erről a Tv-ről tud valaki valamilyen tesztet, vagy esetleg látta már élőben: PHILIPS 37PFL7603? Az Ambilight technológia mennyire dob képen? A W4000-es Sonyval összemérhető a tudása?
-
foppa
tag
Az online boltok árait nézve megéri-e a Samsung a656-os a plussz 50k-t a W4000-es Sonyhoz képest?
-
foppa
tag
A W4000-es teszt mikor lesz elérhető? Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is, mert a külföldi oldalakon ezt a tv-t a az LG 6000-es és a Samsung A656-os közé helyezik be a tesztelés után!
-
foppa
tag
Én az electrostore-nál vásároltam már többször is! Eddig tökéletesen meg vagyok velük elégedve, pontosan szállítottak és ami még fontos, hogy ingyen is!
[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Esetlek érdekelne még a Panasonic LZD800-as modellje, mivel ez is 100hz-es, és a külföldi oldalakon is elég jókat írnak róla, csak a Panánál nem igazán van állítólag egy normális képarány mód, amivel relatíve torzulásmentesen lehet nézni a 4:3-as adást!
-
foppa
tag
Helló!
A w4000-es tesztről tudni lehet már valamit? Érdekelne, hogy miben tud esetleg többet a Samsung 5-ös szériájánál? Az A656-os megéri azt a plussz 50k-t a Sony-hoz képest? Esetleg megéri megvárni az új Sharp modelleket, bár a vám miatt ár/érték arányban eddig nem igazán voltak versenyképesek, de ha itt jól olvastam, akkor ez idén megváltozhat!
Üdv