Hirdetés
Aktív témák
-
hattorihanzo
aktív tag
Gyorsabb mozgásokra néha kevés a 24p, moziban is tehát otthon se lesz jobb. Meg vannak szarúl kódolt filmek is néha. Épp most fogtam ki én is egy 8 tanút, ami addig szép, míg nem mozognak gyorsan, amikor meg megy az állarcos az elnőkért és lő, kétszer is megakad, se előtte se utána, se sötétben se fényárban, szerintem kódolás.
De ma rájöttem ismét, hogy kicsi a 42 és nem kell a full hd, nem tetszik a film jobban, mint egy normális, 1.4 gigás aviban.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"néhány fimnél gyorsabb mozgásoknál tapasztaltam olyat mintha "romlana" a képminőség ennek lehet a hdmi kábel az okozója?"
Nem, ha rossz lenne, akkor mindig rossz lenne. Ranezesre az lehet, hogy vagy masolt, vagy gagyin masterelt DVD-krol van szo es a gyors mozgasoknal nem eleg magas a bitrate. Ez maganak a filmnek a hibaja, nem a kabele, TV-e v lejatszoe.
DRM is theft
-
anrab
addikt
nem, nekem 42"PFL7613 de nem hinném hogy a tv-vel lenne a gond. én xbox-nál nem láttam!
most néztem philips demót 1080i-t ott viszont láttam, nem folyamatosan. szerintem mint ahogy írtam codec de inkább valami játékos topicban kellene érdeklődni.
azért hátha van valakinek ötlete![ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
bár csábító a 42es méret..az azonban nem mindegy milyen....az s-ips panel egyik jellemzője,hogy fekete inkább szürkébe hajlik át...philipsnél már a 9es szérinál igazán javult a fekete,de közel sem olyan jó,mint egy s-pva panelnál...
az 5000es feketéje meg inkább csak szürke....a színei sem valami szépek.......,de a 656os,w4000,w4500,pfl7603,7403hoz hasonlítok....azoknak jelentősen jobb.....és az lg6000es is mérföldkővvel jobb ,mint az 5000es....de neked kell megnézned és eldöntened,hogy neked tetszik-e.....
-
runner 125
nagyúr
Hali
Azt nem tudom h itt az az LG mennyibe kerül, de nézd meg az MM honlapján h egyáltalán van-e, én tegnap felnéztem, elég sok készüléket kilistáz.
Igen, az itteni MM-os ár alapján.
Az A551 157k, míg online shopokban az LG 37LG5000 150k
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Sajna arról nincs infóm ,de azért én is kíváncsi lennék rá. Bár én TV-t keveset néznék rajta, film és Xbox.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Tényleg ütős az a készülék. Sima DVD-vel hdmi-n, vmi no name lejátszóról tolta a "Királyság" c. filmet. Eszméletlen szép volt, engem ott akkor nagyon megfogott.
Ah írtam már MM.-ban most akciós ez is. 157k-ért elhozható, ami azt jelenti h netes shopokban 2-3k -val még így is drágább + szállítás díja...( s ez valóban ritka h az MM olcsóbb... )
Az eladó pl. azzal érvelt ezen típus mellett h előre beállított programmódok vannak benne (játék,film,sport,stb..) és h egy nagyon jó ár/érték arányú készülék most.
Illetve 3 hdmi, USB..
A héten sztem én elmegyek egy ilyenért.
7k-val több mint az az LG..
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dabadab
titán
"24p real cinema nélkül 3:2 -es movie mode-ban nézve 1080p felbontású filmek mennyire élvezhetőek egy "átlag felhasználónak"?"
Teljesen. (Az USA-ban, Japanban, meg minden NTSC-t hasznalo orszagban a mozifilmek DVD kiadasan 3:2 pulldown-t hasznaltak, aztan megis tuleltek valahogy).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
bigdigit
addikt
-
anrab
addikt
ha jól emlékszem 15-20 m-nél raknak jel erősítőt. ha minden igaz nem is gyártanak hosszabbat egybe, éppen ezért. az átalakítónál meg szerintem elég a legolcsóbb nem úgy mint a kábelnél. itt csak a csatlakozási pontokat rendezik dvi-ről hdmi-re. de ha nem így van úgyis kijavítanak.
-
scream24
senior tag
Én is 5 méteres kábellal tolom és überf@sza. Sokan vannak itt akik 10-15 méteres kábellal tolják és nem panaszkodtak, hogy bármi hézag lenne. Ugy tudom 15 méter után kell erösitö.
Az átalakito gondolom dvi-hdmi akart lenni. Ha a hangot nem akarod/tudod/ átküldeni akkor szerintem majdnem mindegy. Bár valaki irta, hogy a tetykoban vásárolt átalakito nem volt a legjobb.Itt vettem az 5 méteres tyukbelet 4000ft és semmi gond vele. [madzag]
[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
tothl
addikt
Igy van semmi nem utal ra. Ez olyasmi mint a 100hz-s katodsugarcsoves keszulekek eseteben. Ott is voltak igazan trééé megoldasok.
Altalanos tapasztalat, hogy a legalabb kozepkategorias keszulekek mar normalis szintet hoznak sima tvadasnal is. Tehat ne ess abba a hibaba, hogy veszel egy olcso modellt, es utana jon az lcd gyulolet, mert se nem eleg fenyes a kepe, se nem eleg eles.....[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Nem egeszen igy van. Az analog tvadas egy interlacelt adas, ezt a tvnek at kell alakitania progresszivve. Ezenkivul fel is kell skalazni a jelet, magyaran hogy kitoltse a kepernyot, hiszen az boven nagyobb felbontasu, mint ami a PAL standard. Ennek a megfelelo megvalositasa az olcsobb keszulekekben eleg gagyesz.
Legjobban ugy tudod letesztelni, hogy a keszulek mit tud, ha direkt rossz adast nezel rajta, ami zizis. Ha ott vannak a zizik a hatterben es nincsenek elkenve, szepen zizegnek, az emberek mozgasan sem latsz semmi furat akkor mar nyert ugyed van.Persze nezhetsz focimeccset is, hogy hogy repul a labda, nem fesusodik-e a szele, de a zizis megoldas szerintem popec es egyszeru....
-
veterán
Hali,
Az e-digitalban vettem 0% THM-re 6 hónap alatt kell visszafizetnem a 179990-es árát szerintem január második felében váhatóan valamelyest olcsóbb lesz, vagy ki fog futni, s nem lesz kaphato ...
Tapasztalatot majd csak januárban tudok konkrétan írni.
Eddig annyi:
- tv adás nem a legjobb kábeltv-n jónak mondható, de gyengébb jel esetén láthatóan romlik a tv képe. Pl rtl klub kurva jó, míg más tv mondjuk telin az gyenge ...
- 1 méterről látszódik az 1080-ra konvertálás kártékony jelei, de 2-3 méterről teljesen ok, akkor ha nem húzod ki a képet akkor nem olyan vészes közelről sem
- az állapot jelző led eszméletlen mutatós és szép
- pc-t még nem sikerült rákötnöm, így hd, full hd anyagot sem tudtam rajta kipróbálni.
- a talpán van csavarnak hely, így le lehet csavarni az asztalhoz, ami jó használatot tehet, ha van egy gyerek vagy valami aktív háziállat a lakásban, vagy csak egy asszony aki takarít
- színei tetszenek, feketéje elsőre sokkal jobb mint a Philips 32PFL5332-nek. Bár az ugye tavalyi modell -
cocoo
tag
a 15% ott vesz majd kárba, ha elromlik a tv garanciákis időn belül és elkezdesz futni a pénzed után.
hivatalos garanciánál, javíthatatlanság esetén visszakapod a teljes vételárat, ezeknél a "cégeknél" "elviszik szervizelni" hónapokra a terméket, és esetleg valhol megfrablikálják...
DVD felvevőt vettem majdnem náluk, amihez 1 év saját garit akartak adni, és egy kb. 10 oldalas fénymásolt, házi gyártmányú útmutatót.... a 3 év gyári garancia helyett....
Olvass utánna milyen tapasztalatok vannak velük! Sok fórumon fent vannak, de nem a jó tapasztalatokkal....
4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4
-
cocoo
tag
idézet a 172 és 176-s hozzászólásokból (innen:[link]):
Csak egy utolsó dolog a magyar nyelvű leírás és a szürke import dologhoz:176:
Mi van akkor, ha az illető boltot (nevét nem írom le) a Canon Hungária a forgalmazók között tünteti fel. Aztán amikor a delikvens bemegy vásárolni jó esetben kiderül, hogy ők nem is forgalmazók, de valószínűbb, hogy ez csak akkor fog kiderülni, amikor otthon elkezdi áttanulmányozni az e boltban vett cuccot, és meglepődve tapasztalja, hogy sem magyar nyelvű használati dokumentációt, sem pedig Canon Hungáriás garit nem kapott (pedig a canon hungária honlapja pont azzal van kitapétázva, hogy ezt minden, a forgalmazók között feltüntetett boltnak kötelező adnia), csak bolti garit (ez még rendben van) meg valami használatinak nevezet izét (ami kb 10 oldal az eredeti 170 oldalassal szemben).Ha felhívja a boltot azt mondják hogy ők nem állnak semmilyen jogviszonban a Canon Hungáriával, nem is állították magukról soha és az hogy a Canon Hungária mit csinál az nem az ő dolguk, és bizony a gépet Németországból hozták. Ha a Canonnál próbálkozik azt mondják, hogy a kedves delivenssel - bár nagyon jól tette, hogy Canon terméket vásárolt - de semmilyen jogviszonyban nem állnak, a kedves delikvens kizárólag a bolttal áll jogviszonyban (és ez igaz is), de nagyon sajnálják, ha esetleg bármilyen próblémát okoztak, az adott gépet meg tényleg nem ők hozták be az országba.
172:
Mivel azonban ebben az országban gátlástalanul óhajtunk fogyasztani, pénzünk viszont igazából nem mindig van rá, párezer forintért sokan lenyelik ezt a békát. Ez adja a táptalajt a fent ecsetelt kereskedői magatartáshoz. Mellesleg: jelenleg az interneten az AV-Planet 198750 Ft-ért, a DigitCam 212500 Ft-ért hirdeti a 350D vázat - ez utóbbi hivatalos, Canon garanciával és leírással. Tehát legfeljebb 13750 Ft-ról beszélünk a szürkeimportos ár javára.[ Szerkesztve ]
4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4
-
DigitXT
nagyúr
Gyorsban csak annyit, hogy most épp egy ilyenről írok Barátnőméknél.
Ami az egyik érdekesség, hogy a Manual szerint nem tudja D-SUB-on az
1360x768-at, mégis arra állítottam, és tökéletesen működik. A TV képe is
nagyon jó, persze az antenna minőségétől függően. A képarányok frankón
váltogathatók, szóval amire itt kellett (alapvetően TV-nézés, majd később
DVD, stb.), arra tökéletes lesz. Digitális előfizetéssel még jobb lesz...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest