Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
-
Symbio
senior tag
válasz
hamiska #26179 üzenetére
Van aki szerint igenis van különbség a kábelek között, mások szerint az árán kívül semmi. Persze minkét tábor meg van győződve az igazáról. Te választhatsz, melyik a szimpatikusabb és gondold azt, hogy igazad van.
(én speciel nem adnák ~50e Ft-ot egy 5 m-es HDMI kábelért, jó a 6e-es is))
-
denes242
aktív tag
válasz
hamiska #26179 üzenetére
ezek aranak toredekebol tokeletes hdmi kabelt veszel (a digitalis atvitel miatt az olcsobb kabelen pontosan ugyanazt a kepet fogod latni). de mielott a torkomnak ugrana par tanult kollega, azt mondom ha van ra penzed es tetszik vedd meg, viszont ha amugy kajara kene a penz, akkor inkabb vegyel valami kommersz hdmi cat 2-es kabelt, semmi hatranyt nem fogsz latni.
-
Motaba78
addikt
válasz
hamiska #25277 üzenetére
"Az LG szinte mindent tud jó áron.
A Pioneer meg verhetetlen,kár hogy nincs magyar menüje.
Pana philips stb mindben vannak hiányosságok.
De a döntés a tiéd."félreértés ne essék, nem állok egyik gyártó pártjára sem, de mindegyik tvnek vannak hiányosságai, problémái. Valamelyiknek több valamelyiknek kevesebb, nincs kivételes gyártó.
Van olyan gyártó amelyik úgy próbál előrébb törni, hogy megpróbál mindent belepakolni a tv-jébe mégis olcsóbb mint más gyártó kisebb tudású tv-je, tehát a belső szerkezetben trükközik, és esetleg a célnak megfelelő alkatrészekkel dolgozik, csak nem biztos hogy hibátlan, esetleg nem olyan tartós alkatrészekkel.
Van olyan gyártó ahol a minőség a lényeg, mert akkor legközelebb is az ő termékét választja mivel bízik benne, legalábbis én ilyen vagyok.Persze ez úgy tűnik, hogy magam ellen beszélek, mivel ha olcsóbban többet kapok akkor általában azt veszi az ember ami többet nyújt ugyanannyiért.
Én (most is) kivételt tettem, ezért is nem vettem 40" tv-t, mert ugyanabba az árban igaz kisebbet (37" nekem elég ez is )választottam mert nekem a minőség többet ér mint a "kommersz" termék.PEACE
-
grandtour2
tag
válasz
hamiska #25236 üzenetére
én kizárólagosan "személyes" okokból nem akartam 7500-at venni, pedig izgi volt az mpeg4 dekoder benne..
És direkt csak az 42LG6000-et akarta megvenni....mondom úgy ezt, h csak az angol nyelvű forumokat bújtam jópár napig, de igazából nem is láttam élőben a 7500-at... mondjuk a 6000-et is csak a vásárlás előtt :-)
-
grandtour2
tag
válasz
hamiska #25230 üzenetére
nálam is ez volt a szitu, de végigkérdeztem az összes MM-t telefonon, és az egyikben volt 2db original, amit par napja kaptak az LG-től.. rögtön lecsaptam rá, és rögtön főpixel hibás volt az egyik, szerencsére a másik jó volt, szal happy end 249e-ért.
Jah, és eszméletlen jó képe van a tévének, SD adás alatt is..Próbáld te is ki ezt, hátha jött valahova...
-
tkazmer
addikt
válasz
hamiska #25132 üzenetére
a listában lévő wlan kártya mire használható?
mod: hogyan lehet összekötni pc-t úgy full hd tv-vel, hogy full hd felbontás legyen elérhető?
s-video-val próbáltam (olyan kábelt tlaáltam), de 1024x768-nál nagyobb felbontásra nem tudtam állítani a gépemen a másodlagos monitort.
a gépemen (laptop) sajnos nincs hdmi kimenet, s/pdif (asszem így hívják a "sok tűs s-videót") és vga van. ezek jók lehetnek egyáltalán ilyesmire? -
grandtour2
tag
válasz
hamiska #24761 üzenetére
Szia,
az még én sem tudom (valami HD tartalmat keres nalam olyankor)
Az STB vezerlés is a TV távjáról megy (vagy csak ha LG márkájú az STB)? Azt hittem ahhoz külön távszab jár.Még arra sem jöttem rá, h a "quick menut" h tudom elmenteni, de majd holnap szánok rá kis időt és megokosodok
-
hdmi
tag
válasz
hamiska #22720 üzenetére
Szia, itt van egy teszt a 42lg6000-ről, de jelezném nekem nincs ilyenem. A lényeg, hogy pl. a feketéjét gyengébbnek találták a Samsung 656 és Sony W4000-essel összehasonlítva: „While good, though, the 42LG6000's pictures aren't quite great. For instance, while black levels are good, they're not quite as good as those of Samsung's new 656 models, or the Sony Bravia 40W4000, with gentle traces of the common LCD greyness problem over the very darkest corners.”
A Hd adásnál is a képélesség tekintetében a W4000 megveri: „As a final lesser niggle, I have to say I didn't find the 42LG6000's HD pictures to look quite as sharp as I'd like. Not to the extent that you don't realise you're watching HD; but the HD efforts of the recently tested Sony Bravia 40W4000 definitely look quite a bit crisper.”
Összeségében nem rossz tv, de van nála jobb ebben a kategóriában.
Teljes teszt: [link]
Remélem valamit segített.
-
sede7
tag
válasz
hamiska #22720 üzenetére
Nekem nincs és nem is nézegettem boltokban, mert bár papíron tetszik a tudása, de ennél rondább "használati tárgyat" keveset láttam életemben!
Ha tetszik Neked, ajánlom, nézd meg bármelyik műszaki áruházban.
Ha LG-t akarsz, és nem tartasz a pixmania esetleges hátulütőitől én most erre csapnék le a helyedben:
http://www.argep.hu/product_844205.html
Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest