Hirdetés
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
van már valamiféle technikai, tudományos magyarázat arra, hogy két olyan HDMI kábel között, amely minden egyes bitet maradéktalanul átvisz A-ból B pontba ugyanakkora adatfolyam esetén, a megjelenítőn mégis különbség tapasztalható? kétlem, hogy lenne... ha nincs tökéletes jelátvitel, látható anomáliák tapasztalhatóak a képben - szétesés, blokkosodás - nem pedig "minőségbeli" a különbség, ezért ilyen kijelentést, hogy ez és az jobb minőségű, még mindig erős fenntartásokkal kezelem (placeboként), lévén digitális az adatfolyam és nem lehet köztük különbség (ha minden bit átcsurog)
lehetséges az, hogy az olcsóbb HDMI kábelek esetében nem tökéletes a jelátvitel, az árnyékolás vagy a csatlakozók miatt és sok CRC-re van szükség, ami rontja a képminőséget, azonban a fentebb írtabb anomáliák még épphogy nem jönnek elő? nem annyira hiszem, szkeptikus vagyok...
Aktív témák
- Politika
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Windows 11
- Synology NAS
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest