Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Srácok...félreértettetek. Én nem egy sima eladóhoz mentem oda a Saturn-ban, hanem hivatalosan kivezényelt a tv gyártók alkalmazásában álló promóterekhez. Ez azért egy kicsit más. Tudták hogy nem ott fogok tv-t venni, nem is azért mentem, hanem hogy megbizonyosodjak melyik tv lehet PC-s felhasználásban monitorként a legjobb. Ők sem akartak befolyásolni, még mondták is, jó hogy jöttem, mert erre ők is kiváncsiak. Dolguk nem volt, szereztek laptop-ot így elkezdtük kipróbálgatni a tipusokat. Semmifajta befolyásolást nem kaptam egyik oldalról sem, teljes mértékben szubjektíven vizsgáltam én is és ők is a kipróbált tv-ket. Szerintetek egy Sony alkalmazásában álló termék manager-nek mi oka azt mondani ill. milyen üzleti érdeke fűződik hozzá, hogy ő is a Philips-et fogja venni, mert annak a legszebb a képe mind közül, mindezt úgy, hogy ott volt a Sony összes mostani modellje is.
Ha pedig itt tartunk...fröcsögtek is, mert a tv-k nagy részén márkától függetlenül a Samsung promo HD anyagának kellett menni...vajon miért? Nem azért mert a Sony-t és a Philips-et kell eladni. Mert ugye bármelyik cég csinálja a HD-s anyagot a saját tv-in lesz a legszebb. Ez evidens. Azóta nem egy nagyobb áruházban voltam, ahol a Samsung vitte a pálmát promo szempontból.
Akkor amikor odamentem a No1. tv az SL8000 volt, igazából az érdekelt a legjobban. Nem kellett győzködni, hogy ne azt vegyem, láttam én is, hogy azon kívül hogy slim, meg dizájnos, egy kalap meleg fingot se ér, mint tv és monitor (szubjektíven), EISA díj ide vagy oda.TayRol: Ok, köszi.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest