Aktív témák
-
zack
nagyúr
Srácok...félreértettetek. Én nem egy sima eladóhoz mentem oda a Saturn-ban, hanem hivatalosan kivezényelt a tv gyártók alkalmazásában álló promóterekhez. Ez azért egy kicsit más. Tudták hogy nem ott fogok tv-t venni, nem is azért mentem, hanem hogy megbizonyosodjak melyik tv lehet PC-s felhasználásban monitorként a legjobb. Ők sem akartak befolyásolni, még mondták is, jó hogy jöttem, mert erre ők is kiváncsiak. Dolguk nem volt, szereztek laptop-ot így elkezdtük kipróbálgatni a tipusokat. Semmifajta befolyásolást nem kaptam egyik oldalról sem, teljes mértékben szubjektíven vizsgáltam én is és ők is a kipróbált tv-ket. Szerintetek egy Sony alkalmazásában álló termék manager-nek mi oka azt mondani ill. milyen üzleti érdeke fűződik hozzá, hogy ő is a Philips-et fogja venni, mert annak a legszebb a képe mind közül, mindezt úgy, hogy ott volt a Sony összes mostani modellje is.
Ha pedig itt tartunk...fröcsögtek is, mert a tv-k nagy részén márkától függetlenül a Samsung promo HD anyagának kellett menni...vajon miért?Nem azért mert a Sony-t és a Philips-et kell eladni. Mert ugye bármelyik cég csinálja a HD-s anyagot a saját tv-in lesz a legszebb. Ez evidens. Azóta nem egy nagyobb áruházban voltam, ahol a Samsung vitte a pálmát promo szempontból.
Akkor amikor odamentem a No1. tv az SL8000 volt, igazából az érdekelt a legjobban. Nem kellett győzködni, hogy ne azt vegyem, láttam én is, hogy azon kívül hogy slim, meg dizájnos, egy kalap meleg fingot se ér, mint tv és monitor (szubjektíven), EISA díj ide vagy oda.TayRol: Ok, köszi.
Aktív témák
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Onkyo tx-nr626
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged