- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
hoby36 #36477 üzenetére
Samsung LE-37B650 firmware frissítést próbáltam én is, a leírtak szerint; ( A honlapról letöltöttem az exe file-t, majd kicsomagoltam, és egy tök üres pendrive-re átmásoltam könyvtárostól.) Az USB 1 /HDD -re nyomva rögtön felajánlotta az egyik pontban a szoftver frissítést. Elindítottam, nyammogott egy kicsit, aztán közölte, hgoy nem talált megfelelő, frissítendő szoftvert, pedig dátum szerint a régi verzió 2 hónappal régebbi. Próbáltam a másik USB porton is, és próbáltam csak a pendrive gyökérbe másolni a file-okat, illetve az image könyvtárat. Az eredmény hasonló.
Valaki leírná "szájbarágósan", hogy hogyan sikerült neki ? Azt hiszem többen leszünk itt akiket érdekel.
Előre is köszönöm.
Még egy kérdés; Természetes az, hogy olyan lassan kapcsol ba a TV ? A csatornaváltások is lassúak, 1-9 között, oké tudom, "várja" hátha az egyes helyett 14 nyomok, de akkor is lassú. Van erre valami megoldás, vagy tipp ?
Aktív témák
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest