Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Milyen videókártyát?
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
MAxxYD
tag
válasz
Router #30960 üzenetére
Bocsi, hogy beledumálok, de nem teljesen tiszta, hogy mivel is próbálkozol....
Egyszer DVI-VGA átalakítót emlegetsz, egyszer meg DVI-HDMI-t. Egészen pontosan hogyan próbálod rákötni a TV-t a gépre?
Milyen monitorod van?
Amit az edigiek alapján le tudtam szűrni, valahogy így kellene csinálnod:
1. kimenet: Monitor VGA csatival (mivel csak ez van)
2. kimenet: DVI-HDMI átalakító az LG HDMIx csatijára (nem tudom , hogy azon melyik a PC-s)
Ezek után lehet, hogy kell egy VGA driver reinstall, de mostanában nekem anélkül is ment minden.
A TV-t elvileg fel kellene ismernie mint második monitort, utána Extended desktora állítani és uccu neki.
Az én tévém LG 32LC52 csont nélkül megy HDMI-n keresztül akár egyedüli monitorként használva is bármelyik VGA kimenetre van kötve. Még a BIOS-t is tökéletesen megjeleníti.
A kártya persze más (GF9600GT), de 8600GT-vel sem volt gondom. Egy alaplapi videókari lehet, hogy kissé nyűgösebb.
Esetleg megpróbálhatod a TV-t a DVI-VGA átalakítóval VGA kanóccal rákötni, de akkor ne felejtsd el átállítani PC RGB-re a bemenetét (lehet, hogy ezzel próbálkoztál?).
Az LF széria nem mai darab, akár amiatt is lehetnek gondok. Én anno egy 32LBxx-et vettem először, ami ment ugyan rendesen, de skálázási gondjai voltak, annak ellenére, hogy középkategóriás modell, szemben az LC52-vel, ami belépőszintű.....
Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest