- Milyen videókártyát?
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Gaming notebook topik
 - Steam Deck
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - OLED TV topic

Új hozzászólás Aktív témák
- 

domi007
őstag
Én ugyan 0, azaz nullát értek az optikához, de szvsz, a topik alapján a fókusztávolság túl piciny ezeknél a lencséknél, ez a link1re vonatkozik.
A link2 már jobbnak néz ki, de az árnak kb. a feléért behozathatsz teljesen erre a célra árult lencsét, ami 100%, hogy jó stb...
De mindez csak szerény véleményemet tükrözi, a valósággal akár szöges ellentétben is állhat!
Aki kötözködni akar annk: Goto Line 1, char 0-20
DOMy
 - 

Achilles209
tag
Üdv körünkben!
Kis hazánkban sajnos nem lehet normális méretű fresnelt kapni. Az egyetlen tipus ami itt fellelhető, az az irásvetítőkben használt lencse, ami 28x28 centis, és a sarkai le vannak vágva, ezeknek a lencséknek a használható része 27x27 centi. Ez egy 15"-os monitorhoz már kicsi, ha teljes képet szeretnél. Marad az írásvetítő vagy külföld.
Optika: nézegetni kell mindenféle oldalakat, piacokat, én pl a vateráról raktam be ide linkeket. Lehet néha ott is jó optikát venni, de ha nem vagy maximalista, akkor az is van az írásvetítőkben, és az egész, fresnel+optika kijön 8 ezerből, ha valami régebbi cuccot veszel.
Weblap: nem rossz ötlet, de a többség dönt
 Ezen a fórumon lényegében mindent megtalálsz az összerakással kapcsolatban. Csak olvasni kell türelmesen. Vannak költségtervek, jó ötletek, tanácsok, képek, minden. Ha pedig kérdésed van, kérdezz bátran.jaa, a lapnagyító lencse szerintem nem jó. De ki lehet próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
 - LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
 - Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest