Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Telitalálat!!!
POnt tőlük akarok majd ilyesmit beszerezni, bár irásvetitőt nem láttam még náluk, de lehet csak nem tünt fel, mert nem figyeltem!
Itt is van egy ilyen bazáros, hatalmas jó! Minden vasárnap délelőtt! De lehetmegpróbálkozom itt az egyetemen is, hátha selejteztek/selejteznek le ilyesmit ...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

POnt tőlük akarok majd ilyesmit beszerezni, bár irásvetitőt nem láttam még náluk, de lehet csak nem tünt fel, mert nem figyeltem!
Itt is van egy ilyen bazáros, hatalmas jó! Minden vasárnap délelőtt! De lehetmegpróbálkozom itt az egyetemen is, hátha selejteztek/selejteznek le ilyesmit ...