Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
hát ha ezt kivitelezed és működni is fog szerintem simán megkapod a nóbeldíjat !
a chromspray az csak chrom hatású és leégne pikk pakk no meg fényt sem igazán veri vissza ,akkor már inkább optikai tükörfóliát kéne rágőzöltetni ! szerintem ne bonyolítsd ennyire ! hülye ötlet :kereklámpás lada lámpáját szétszedni és a közepében ahogy a lyuk van az izzónak ,oda beragasztani az írásvetítőben gyárilag benne levő izzó mögötti lencsét
szerintem felesleges ilyenekkel gyötrődni ,vannak számtalan jól bevált megoldások ! amúgy még annó építés elött én is túl mélyre merültem néha a fénytanban meg hasonló tanulmányokban és majdnem feladtam az egészet miatta ,és rájöttem ne akarjam feltalálni azt amit már megtettek elöttem ! üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a chromspray az csak chrom hatású és leégne pikk pakk no meg fényt sem igazán veri vissza ,akkor már inkább optikai tükörfóliát kéne rágőzöltetni ! szerintem ne bonyolítsd ennyire ! hülye ötlet :kereklámpás lada lámpáját szétszedni és a közepében ahogy a lyuk van az izzónak ,oda beragasztani az írásvetítőben gyárilag benne levő izzó mögötti lencsét
szerintem felesleges ilyenekkel gyötrődni ,vannak számtalan jól bevált megoldások ! amúgy még annó építés elött én is túl mélyre merültem néha a fénytanban meg hasonló tanulmányokban és majdnem feladtam az egészet miatta ,és rájöttem ne akarjam feltalálni azt amit már megtettek elöttem ! üdv