Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
válasz
sirály12
üzenetére
Szia!
Akkor szép sorjában. Ha nagykijelzős projit szeretnél készíteni én a ledes megoldást abszolúte nem ajánlom! Sokkal több kellene, mint 100 db! Ráadásul nem kicsi türelemjáték beforrasztani őket az előrelyuggatott nyáklemezbe úgy, hogy mindegyik egzagt ugyanoda nézzen. 6000mcd az hihhhetetlenül kevés!!!! És akkor még nem is beszéltünk a homogén fény problémájáról, hiszen a sok kis led körkörösen adja a fényt és nem szép látvány, hacsak te sem szeretnél 2 emeletes ledcsodát építeni, mint ez a srác itt: [link] Ja és ő a 7"-os kijelzőhöz használt 473 db-ot.... Én az előtétellenállásos változatot ismerem, ugyan esett itt szó, kicsit feljebb egy másik ledmeghajtásos változatról, én ahhoz sajna nem értek. De ha 200 ledre itt 200 x 2W -os előtétellenállást számolnánk, akkor hirtelen feje tetejére állna a gazdaságossági mutató. Sőt már azért is, mert egy 250W-os fémhalogén (HQI) lámpa brutálisan erősebb fénnyel világítana neked a falra, mint akár az általam használt 255000 mcd -s LED-jeim. A ledek élettartama 50.000 óra körül mocorog. Én a Teszveszen szereztem be 200.- /db áron. 10mm-es 255000 mcd brutálfényű led vagy mi
Na szóval én már egy 5" os kijelzőnél is inkább fémhalogént használnák, alatta LED-eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Éjszakai műszak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na szóval én már egy 5" os kijelzőnél is inkább fémhalogént használnák, alatta LED-eset.