- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
Washwillah
üzenetére
Na, akkor majd én válaszolok

Én is ilyen írásvetítősben gondolkodtam először, mivel a képe a fotóid alapján is megfelelő (kivéve a szellemképet), aztán rájöttem, hogy ez nagy, magas, belelógna a képbe, csúnya, így inkább egy ládás megoldás mellett döntöttem, mivel az még plafonra is csavarozható, és mellesleg dögnehéz (nameg szeretek barkácsolni)... Már csak egy jó kis monitor hiányzik. Én valami 17"-os LG-ben gonbdolkozok 22-27 körül. Szerintetek ez reális lehet? Láttam már ilyet, csak a hülyeségem miatt kettőt is elvittek előlem Nem megy ez a vásárlás dolog nekem. Ezeknek átlag 450-500-as kontrasztjuk van, 8-16ms, szerintem ez elég, és marad a sz.r fresnel miatt az 1024x768-as felbontás feszítés nélkül, így kb fél centi lógna ki oldalt számításaim szerint, csak a doboz mérete lenne nagyobb, mintha 15-öst használnék. Vagy lehetne 15"-os is, 800x600 feszítés nélkül, viszont azok is ugyanannyiba kerülnek, viszont a reakcióidejük, és a kontrasztjuk sokkal rosszabb, nameg kisebb lenne a vetített kép...
-
csapos2
addikt
válasz
Washwillah
üzenetére
Hi!
Igazad van, pedig jó lett. Azért majd kíváncsi lennék egy vasalt lepedős képre is.
Jól látom, hogy hátulról vetítesz? Nem zavaró az írásvetítő átszűrődő fénye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Androidos fejegységek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő