Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Valószínüleg van róla fogalmad (látnod kellet mikor szétszedted), csak félreérted a kérdést. Azokra a zöld csatlakozókra próbáltam utalni, amik nem a panel tetején, hanem az oldalán filyegnek. Amik gondolom a sorokat ''címeznék'' meg (vagy nem?). Nincs ilyan fotó, amin látszana, hogy hogyan megy oda a jel. A világitás nemszétszedését nagylelküen megbocsátom, mert. (Gondolom lenne benne a felületen egyenletesen elosztva egy sor vékony fénycső, meg jóval felette vmi optikai recefice lap... nemtom.) Csak azért kérdeztem ezeket, mert gondoltam, hamár bonc, akkor had legyen teljes a forum olvasók öröme (beleértve persze magamét is).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest