- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Az a gond, hogy nekem az AG - amikor lejött - egy mozdulatból, egy részben jött le. Ha valami jobb minőségű képeket tudnál csinálni, akkor többet tudnék mondani, mert ebből, sajnos nem sokat látok. De, ha minden kötél szakad, akkor egy gilete pengével próbáld meg, úgy, hogy egy kicsit meghajtod, miközben vakarod a maradékot. Nagyon fontos, hogy a sarka ne érje, mert az képes és összekarcolja. És nagyon könnyedén kell csinálni. Én már izzadtam ilyennel nem keveset, mire a tönkretett polár fóliámat pótóltam.
Az ajánlott acetonos keverékkel, ne áztasd, mert olvastam olyan esetről, amikor egy darab beleszakadt és áztatni próbálták tovább, de ott, ahol már lejött az AG megmattult a polár fólia az acetonos keveréktől. Tehát, csak addig szabad ilyen keverékkel áztatni, amíg egyben van az AG és védi a polárt.
Szóval, szerintem a pengés megoldás és nagyon könnyű, biztos kéz a befutó, de a döntés a tied. Esetleg még egy kis vizes borogatást is megpróbálhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest