Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #1620 üzenetére
- Frakció központok (CoF, Weaver): Y-ra feljön, most azt hiszem automatikusan a weaver tabellád állása. A jobb felső sarokban van egy gomb, amivel az ő HO-jukba jutsz kapásból. A bal felsőben meg egy BACK gomb, amivel a CoF/Trade frakciók jönnek fel és mindkettő alatt ott a direkt teleport gomb.
- Filter: Shift+F az itemfilter választó, szerkesztő. Ha találsz egy használhatót (én fubgun endgame változatát használom), akkor copy az egész, utána megnyitod a filtert, NEW és EDIT, ott pedig a copy from pasteboard opció.
Tegnap értem el a normál monolithokon az utolsó háromig, most lvl78. Igen, most már kell figyelnem, hogy én üssek előbb, mert pár nagy slammes monszta most már veszélyes kezd lenni.
Cuccolásnál a Wordsplitter sajnos majd csak empowered monoliton eshet, majd talán este eljutok odáig. Viszont a nemeziseket érdemes hajkurászni a mapokon, illetve van egy valamilyen Tower nevű weaver map, amin csak azok vannak. Magasabb szinten (nekem azt hiszem, a csontsárkányos monolittól kezdődően) adhat EGG opciót az első találkozásnál, amit kicserélhetsz egy tetszőleges, LP nélküli unique cuccra és haramadik kör végén legendaryt csinál ezekből is. Én két páncéllal eljátszottam, az első nem volt túl jó, csak INT-et adott, a második viszont 80% phys rest.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai robottaxi indul Európában
- Bestbuy játékok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest