- Bluetooth hangszórók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telluride
kezdő
válasz
jonnyjoker01 #314 üzenetére
Hasonlóan gondolom én is. Ez az update éppen az utolsó pillanatban érkezett, mielőtt teljesen unalomba fulladt számomra a játék, már egyes youtuberek is kezdenek elfordulni a játéktól. Nekem csak azért tetszik, mert lehet kuponokat raidelni, így nem kell 86523. alkalommal is végigvinni a bunkert, hogy meglegyenek a ládák.
-
Tsaby_77
kezdő
válasz
jonnyjoker01 #314 üzenetére
Jonnyjoker01 igazából nem derült ki, hogy pontosan mi is a helyzet.
Bár az alábbi kép engem meggyőzött:Ilyet játékos nem csinálna, vagy a kép szerkesztett.
Én biztos vagyok, hogy egyelőre botokkal küzdünk, DE lehet, hogy lemásolt, valódi játékosok bázisaira tudunk bemenni, nem tudom.
Nem kizárt, hogy lekérték a bázisaink adatait, amihez persze teljes joguk van, és én még örülnék is neki, hiszen így "emberibb" a játék, még akkor is ha most csak AI az ellenfél.
Viszont figyeljenek már oda, hogy ne tudjon "csalni" a gép, mert nincs semmi értelme elmennem lootolni, ha szerezhetek 2-3 motorrészt, és a gép lenyúlhatja az eddig összegyűjtött majd 70 darabot. Eddig is volt, hogy belehaltam egy-egy új event-be párszor (Alfa hard módjába beletoltam pár tactical, meg SWAT páncélt AK-kal, meg M-16-tal) a többszörös meghalás miatt, mire ráéreztem, de ugyan ez volt a Smougglernél a 3. hullám párszor elsodort, mire megnyertem ...De ez így jó is volt, mert új taktikákat kellett megtanulni és fejlődött a játék. Volt kihívás, de megfelelő jutalom is!
Most sajnos itt nincs közel sem egyenlőség. Persze azokat nem sajnálom, akik elmentek minden féle bázisvédelem nélkül lopni, aztán csodálkoztak, hogy kifosztották őket. Marhák!Biztosan örültek, ha besétáltak egy falak nélküli helyre és lophattak mint a disznó, csak amikor az ő bázisuk volt soron akkor értették meg, hogy miért is volt a figyelmeztetés a event elején.
Nekem vant kőfalam, oda be sem jöttek, pár lvl1-es falat kalapáltak csak szét semmi komoly, DE nem akarom kockáztatni az eddig összeszedett cuccaimat, így sajna ebből most kimaradok. Mondom ezt úgy, hogy a nehéz módban is szerintem kb 30-as szinten lennék, ha számolná a gép 15 felett. Várom a cooperatív részt (ha lesz), és addig gyűjtögetek, építkezek ...
Talán, ha masszív 2-3 szintnyi kőfalam lesz, vagy legalább 3X3-as vasbunkerem, akkor újra elfogadom a radierek ajánlatát, de addig nekem ez olyan, minta 100 000-ért vennék lottót. Bejöhet, de valszeg bukó lesz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest