- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli58
tag
Nincs semmi ilyesmi...
nos, eltávolítottam az összes lehetséges drivert, majd az összes lehetséges eszközt, újraindítás után az xp szépen felállt, de javulás semmi.
bűvészkedtem több órát vele, végül úgy döntöttem, hogy leszedem a 2sp-t.
ezután, láss csodát, xp felállt, másolás sebessége úgyszintén, hogy milyen egyéb hatása lesz ennek más progikra, azt még nem tudom.
tulajdonképpen sajnálom, mert amúgy tetszett volna az sp2 a szolgáltatásai miatt.
további kommentárokat szívesen elolvasom, hátha okosodok tőle valamit -
zoli58
tag
Sziasztok!
Adott két SATA HDD-n két független XP op.rendszer. Gyakorlatilag annyi a különbésg a 2 között, hogy az egyiken 2-es szervizcsomag is telepített, a másikon csak az 1-es. Ez utóbbival nincs gond, a 2-es szervizcsomagos rendszerről nagyon lassú CD/DVD-n levő adatok másolása a HDD-kre, függetlenül attól, hogy melyikre. Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest