Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
togateam
senior tag
Lehetséges hogy megfelelő a 8i-hez is mert találni olyan touch drivert ami mindkettő készülék driverét használja,de ha mégsem menne akkor szívesen "kölcsönveszünk" téged 1 hétre hogy tesztelt a 8i-re szabott telepítőt
Szerk: nem neked akartam címezni hanem a számomra olvashatatlan nevű kollegina/vagy kollégának
-
3shae
aktív tag
Nekem nem működik.. Nagy reményt fűztem hozzá, de sz.r az egész. Próbáltam többet is, a play áruházból de mindegyik szutyok. Ezek az androidos szarok, de tényleg amikor az áruházban nézegettem a hasonló programokat mintha egy kínai piacon lettem volna, használhatatlan szar gagyi mindegyik.
-
togateam
senior tag
Akkor nem ezt kellet volna venni hanem olyat aminek külső tápellátása van pl 10i.
Ha az ember tudja hogy mire akarja használni akkor aszerint kell vásárolni.
Mennyi ilyen vackot adjak? Van még gesztus egér billem is de mindig a sima xerox által feltalált bill+ egér a legjobb,a többi csak pénz kidobás
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest