- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
Ez az őrök dilemma,hogy hely/vagy mentés.De majd jönnek a hangok hogy -deelbaszátokagépet- erre azt tudom mondani hogy mindenki nézze meg az asztali gépén a c: méretét,és utána kérdezze meg magától hogy miért nem férek el 8gb-on mint a tablet?
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
-
togateam
senior tag
Lehetséges hogy megfelelő a 8i-hez is mert találni olyan touch drivert ami mindkettő készülék driverét használja,de ha mégsem menne akkor szívesen "kölcsönveszünk" téged 1 hétre hogy tesztelt a 8i-re szabott telepítőt
Szerk: nem neked akartam címezni hanem a számomra olvashatatlan nevű kollegina/vagy kollégának
[ Szerkesztve ]
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
-
aktív tag
Nekem nem működik.. Nagy reményt fűztem hozzá, de sz.r az egész. Próbáltam többet is, a play áruházból de mindegyik szutyok. Ezek az androidos szarok, de tényleg amikor az áruházban nézegettem a hasonló programokat mintha egy kínai piacon lettem volna, használhatatlan szar gagyi mindegyik.
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
togateam
senior tag
Akkor nem ezt kellet volna venni hanem olyat aminek külső tápellátása van pl 10i.
Ha az ember tudja hogy mire akarja használni akkor aszerint kell vásárolni.
Mennyi ilyen vackot adjak? Van még gesztus egér billem is de mindig a sima xerox által feltalált bill+ egér a legjobb,a többi csak pénz kidobásA leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
1. A pro nem lesz aktiválva.
2. Lehet törölni de örömöd nem lesz benne.
3. A drivereket elöbb vadászt össze mert semmi sem fog működni (touch+hang+accelator+kamera stb..)
3. Van itt olyan win 10 ami ami hidd el hogy tökéletes a készülékedre.A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos