- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
ndrs
tag
tibi: koszi az infot
-
ndrs
tag
és az mennyire veszélyes ha más fajta, egyszerü inverter rakok be?
-
TitiRii
senior tag
ugyan ez volt a gondunk egy másik hasonlo kategoriás notival(siemens nixdorf)
inverter panelt nem nagyon javítanak, max csere, nekem 30 ropiért akarták kicserélni :((( (233mxx 64 ram stb nem egy nagy durr noti .. de 30e ft csak a panel csere... hát. szvsz enyiért kapok másik notit)
probálkoz meg a panel beszerzésével, nem muszály azonos notiból csak a kijelző legyen ugyan az. esetetben toshiba nem tom micsodáju kijelzőé kell. hogy meik notibol szeded össze az más kérdés.
sok sikert -
ndrs
tag
a scannerből csak az invertert ''emeltem át'', a cső maradt az erdeti laptop CCFL. hol javitanak ilyet és mekkora összegű számlára számithatok?
(a helytelen ékezetekért bocs, w98 eng suxx) -
hogyishívnak?
aktív tag
Lehet, hogy müködik de szvsz jobban jársz ha a régit javittatod meg. Valószinüleg a két cső nem 1forma így más fesz, áram szükséges neki. Gondolj bele, hogy a hagyományos fénycsövek, különböző teljesítményhez más értékü előtéttrafót igényelnek. Itt jobban számithat.Valószinüleg más frekin is müködik az inverter, így lehet hogy hoszabb távon a szemedet is erölteti. Persze előfordulhat , hogy évekig müködik kifogástalanul.
-
ndrs
tag
Crito (Clevo 862c, p133MHz) laptop 10,4'' TFT kijelzoje (Toshiba ltm10c039) villant kettot és aztán háttérvilágítás eltunt. Egész idáig azt hittem, hogy a fénycso (CCFL) ment tönkre.
Tegnap rájöttem, hogy az inverter (ami a kakót adja a CCFL-nek) a hibás valószínu. Apróneten vettem egy ezresért egy hibás scannert, annak az inverterére rákötöttem a laptop CCFL-t és csodák csodájára muködött. Az inverternek FZ1-es (modell vasút) trafóból, adtam az áramot.
A scanner invertere tök 1xu, a lapotopé hiper összetett: csomó kütyü (ellenállások, kondenzátorok, IC, satöbbi) van rajta és egy rakás (kb 10) kábel csatlakozik bele a laptop alaplapja felol. Miért ez a nagy különbség ha az 1xu-vel is müxik? Tönkreteszi hosszú távon a laptop kijelzot, ha a scanner inverterével használom?
Lehet javítani a laptop invertert? Vagy jó az 1xu is (a scanneré túl magas -nem fér bele a TFT ''kávájába'')?
Aktív témák
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest