Aktív témák
-
ndrs
tag
tibi: koszi az infot
-
ndrs
tag
és az mennyire veszélyes ha más fajta, egyszerü inverter rakok be?
-
TitiRii
senior tag
ugyan ez volt a gondunk egy másik hasonlo kategoriás notival(siemens nixdorf)
inverter panelt nem nagyon javítanak, max csere, nekem 30 ropiért akarták kicserélni :((( (233mxx 64 ram stb nem egy nagy durr noti .. de 30e ft csak a panel csere... hát. szvsz enyiért kapok másik notit)
probálkoz meg a panel beszerzésével, nem muszály azonos notiból csak a kijelző legyen ugyan az. esetetben toshiba nem tom micsodáju kijelzőé kell. hogy meik notibol szeded össze az más kérdés.
sok sikert -
ndrs
tag
a scannerből csak az invertert ''emeltem át'', a cső maradt az erdeti laptop CCFL. hol javitanak ilyet és mekkora összegű számlára számithatok?
(a helytelen ékezetekért bocs, w98 eng suxx) -
hogyishívnak?
aktív tag
Lehet, hogy müködik de szvsz jobban jársz ha a régit javittatod meg. Valószinüleg a két cső nem 1forma így más fesz, áram szükséges neki. Gondolj bele, hogy a hagyományos fénycsövek, különböző teljesítményhez más értékü előtéttrafót igényelnek. Itt jobban számithat.Valószinüleg más frekin is müködik az inverter, így lehet hogy hoszabb távon a szemedet is erölteti. Persze előfordulhat , hogy évekig müködik kifogástalanul.
-
ndrs
tag
Crito (Clevo 862c, p133MHz) laptop 10,4'' TFT kijelzoje (Toshiba ltm10c039) villant kettot és aztán háttérvilágítás eltunt. Egész idáig azt hittem, hogy a fénycso (CCFL) ment tönkre.
Tegnap rájöttem, hogy az inverter (ami a kakót adja a CCFL-nek) a hibás valószínu. Apróneten vettem egy ezresért egy hibás scannert, annak az inverterére rákötöttem a laptop CCFL-t és csodák csodájára muködött. Az inverternek FZ1-es (modell vasút) trafóból, adtam az áramot.
A scanner invertere tök 1xu, a lapotopé hiper összetett: csomó kütyü (ellenállások, kondenzátorok, IC, satöbbi) van rajta és egy rakás (kb 10) kábel csatlakozik bele a laptop alaplapja felol. Miért ez a nagy különbség ha az 1xu-vel is müxik? Tönkreteszi hosszú távon a laptop kijelzot, ha a scanner inverterével használom?
Lehet javítani a laptop invertert? Vagy jó az 1xu is (a scanneré túl magas -nem fér bele a TFT ''kávájába'')?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Háztartási gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem lesz Xiaomi 16
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest