- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Hali,
A problémád a "notebook hibák" topic -ban is meglett válaszolva, még azon a napon! [link] Valószínűleg elszállt az északi híd (chipset), amennyiben további kérdések merülnek fel, kérlek tedd fel a topic -ba.
-
etele1974
csendes tag
Szia! Eléggé alaplap gyanús,de vedd ki a merevlemezt, indítsd anélkül, ha elindul akkor szerezz be egy másik HDD-t ami biztosan működik próbáld ki azzal is, ha a hiba nem jelentkezik, akkor egyértelmű a dolog. Ha továbbra sem reagál, végig kell játszani ugyanezt a memória modulokkal is (egyenként próbáld ki őket). Ha nem vagy ennyire benne dolgokban, akkor vidd szervizbe. Üdv, Attila.
-
u8briz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hátha tudnátok az okát, mi lehet a baj a laptopommal? Este minden működött rajta megfelelően, majd amikor szabályosan ki akartam kapcsolni a (start--kikapcsolás) után feladta a windows leáll képernyőt (eddig minden oké volt), de utánna nagyon sokáig nem csinált semmit (leáll ablak továbbra is ott maradt), én pedig megnyomtam a kikapcsoló gombot, mire leállt a gép (utoljára hallottam a ventilátor is ahogy leáll), azóta viszont semmit nem csinál a gép! Nem lehet bekapcsolni, nem világit semmilyen led sem, hangot sem ad, semmit! Wincsi gond? vagy alaplap vagy mi lehet? Lenne ötletetek? Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv.
Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged